4 ting du kan lave med kæresten

Du kigger i kalenderen og konstaterer, at du og kæresten, for første gange i lang tid, ikke har planer for dagen. ”Fedt!” tænker I hver især, imens i spekulerer over, hvad I så skal få tiden til at gå med.  I skal foretage jer noget sammen, så meget ved i, men hvad skal det være?

Her i artiklen serverer vi en række forslag til, hvad du kan lave med kæresten.

Lav noget du kan lide

Dette forslag kræver måske lidt overtalelse, hvis kæresten skal være med på ideen. Det er dog ikke helt dumt at tage udgangspunkt i en aktivitet, som du sætter pris på, selvom hun ikke nødvendigvis gør det samme.

Uanset om du brænder for fodbold, gaming, biograffilm, bjergbestigning eller golf, kan du med fordel invitere din kæreste med ind i ’din verden’. Selvom hun med stor sandsynlighed ikke klapper begejstret i hænderne over at skulle spille PlayStation, vil hun sandsynligvis alligevel sætte pris på oplevelsen. Når hun får indblik i og bliver en del af din hobby, vil I utvivlsomt lære hinanden lidt bedre at kende og dermed komme tættere sammen.

Lav noget hun kan lide

Ligesom du kan overveje at lade din kæreste tage del i din passion, bør du også være åben overfor hendes. Tag med på shopping, drik en Caffe Latte på en cafe eller læs i dameblade sammen. Uanset hvad din kæreste elsker at lave, vil hun sætte stor pris på dig, hvis du interesserer dig for det og frivilligt vælger at være en del af det.

Lav noget I begge kan lide

Det ligger lige til højrebenet at banke denne op i hjørnet, men vi nævner det alligevel. Hvis I begge har noget, som I begge elsker at lave, er det naturligvis oplagt at brugen dagen på dette.

Vi mener dog stadig, at I bør overveje ovenstående forslag, så I ikke ender med endnu en dag, hvor I laver det samme, som I har gjort hundrede gange før.

Følg strømmen

Planlægning kan være rart, men man kan også risikere at planlægge dagen til døde. Hvor er det interessante i en dag, hvor hvert eneste minut er fastlagt på forhånd?

Overveje at gå i den stik modsatte grøft og ”planlæg” en dag, hvor I ikke har noget planlagt. Tag sko og tøj på, som egner sig til lidt af vejret og gå så ud af døren. Gå lige nøjagtigt den vej I har lyst og lad jer inspirere undervejs. Finder i en sjov butik, som I aldrig før har besøgt, kan I gå derind og få en ny oplevelse. Måske er butikken røvsyg eller måske ender I med at bruge længe derinde. Tag ind og peg på noget nyt på menukortet på en restaurant, som I aldrig før har besøgt, men som I nu tilfældigvis er kommet forbi.  

Intet skal være planlagt på denne dag og I skal være klar på at prøve nyt – så bliver dagen med sikkerhed som ingen anden.

Scroll to Top