Sådan planlægger du det perfekte weekendophold med kæresten

Planlægger du det perfekte weekendophold med kæresten? God idé! Har du brug for hjælp til planlægningen, finder du det her i artiklen, hvor vi hjælper dig med destination, hvad du skal pakke og hvad I skal lave.

Hvis gnisten i parforholdet skal blusse op og blive til et stort Sankt Hans-bål, er der ganske få ting, som fungerer ligeså effektivt, som et weekendophold med kæresten. Når I kommer væk hjemmefra sammen, kan I slippe for dagligdagens trivialiteter og i stedet fokusere på at hygge jer sammen.

I en travl hverdag kan man hurtigt glemme hinanden i et parforhold. Tager i en overnatning eller to ude, slipper i for forstyrrende elementer og gøremål, såsom børn, opvasken og arbejdet. 

Sådan planlægger du opholdet

Det er ikke raketvidenskab at planlægge et lækkert weekendophold for 2. Som regel er det nok, at I kommer væk hjemmefra og bliver forkælet. Hvis weekendopholdet virkelig skal tage kegler hos din partner, kan du dog med fordel gøre dig umage med planlægningen, så hun virkelig får sig en oplevelse, som hun sent vil glemmt. 

Hvor skal I hen?

Der findes adskillige lækre og romantiske danske kroer og hoteller rundt omkring i landet. Du finder disse i både storbyer og mindre landsbyer. Du ved bedst selv, hvad din partner er til; storbyferie eller landlig idyl måske?

Det er ikke nødvendigt at komme flere hundrede kilometer væk hjemmefra, men det kan alligevel være en fordel at planlægge et ophold et stykke væk. I har med sikkerhed været i nabobyen adskillige gange i forvejen, så det kan tage lidt af spændingen, hvis I blot skal dertil igen. 

Hvis I er fra Sjælland kan I overveje at besøge Fyn eller Jylland og omvendt. I kan også overveje at smutte en tur til Tyskland, hvor hyggelige Flensborg befinder sig ganske tæt på den dansk-tyske grænse. 

Hvad skal du pakke?

Hvis alt går vel, kommer I til at tilbringe det meste af tiden i sengen på værelset, hvor roomservice sørger for, at I har alt, hvad I har brug for. Det kan dog også være, at I skal ud og opleve lidt, nu hvor I er kommet væk fra de vante rammer. 

Hvis der er naturoplevelser i nærheden af jeres hotel eller kro, skal I pakke tøj og sko, som passer til vejret og terrænnet. Besøger i en storby, kommer I sikkert til at gå en del, så behageligt fodtøj er et plus. Fint tøj kan i nogle tilfælde også være en god idé at pakke, hvis I skal ud og spise på lækker romantisk restaurant. 

Hvad skal I lave?

Hvad I skal lave afhænger i høj grad af temperament. Hvis I normalt har masser af fart på i dagligdagen, kan det måske være rart med et weekendophold, hvor I ikke skal foretage jer noget som helst. 

Hvis det er planen, at I skal ud og opleve noget sammen, bør du tjekke op på byen i besøger på forhånd. Hos TripAdvisor kan du søge efter oplevelser og seværdigheder i byer og områder rundt omkring i landet. Brug noget tid på at tjekke anbefalingerne og planlæg så hvilke I skal besøge, når I kommer afsted.  

Scroll to Top