Vild med sport? Her kan du blive opdateret på de seneste nyheder

Sportsnyheder er en integreret del af vores samfund og kultur, og de er en kilde til underholdning og spænding for millioner af mennesker over hele verden. Fra de største sportsbegivenheder som OL og VM i fodbold til mindre lokale sportsarrangementer er der altid en konstant strøm af sportsnyheder til rådighed for de nysgerrige.

Der er mange forskellige typer af sportsnyheder. Nogle af de mest populære inkluderer resultater og analyser af sportsbegivenheder, opdateringer om hold og spillere, skader og sygdomme, transferrygter og trænerændringer. Der er også sportsnyheder, der fokuserer på mere kontroversielle emner, som for eksempel doping, matchfixing og politisk aktivisme i sport.

Hvilke sportsnyheder du får, afhænger ofte af det medie, som du besøger. Forskellige medier kan nemlig have forskellige fokusområder i deres dækning af sport. DR Sporten, som er en af de helt store spillere herhjemme, tager sig eksempelvis sjældent af de små lokale sportsnyheder – her skal du i stedet søge i retning af lokalaviser og lignende.

Derudover kan du også finde sportsmedier som udelukkende tager sig af bestemt sportsgrene. Her er Bold.dk et godt eksempel på et online medie, som kun udgiver nyheder om fodbold.

Vi har samlet en række af de største sportsmedier på en overskuelig liste nedenfor, så du kan udvælge den hjemmeside, som måske fremadrettet skal være kilden til nyt fra sportens verden.

1. DR Sporten

Som et licensbetalt medie har DR Sporten lidt friere tøjler i forhold til deres udgivelser – de er nemlig ikke nødvendigvis afhænge af, at en masse personer klikker sig ind, så der kan tjenes annoncekroner.

Derfor favner DR Sporten også en smule bredere end andre lignende sportsmedier, og du kan således finde mindre sportsnyheder og artikler om sport, som du næppe finder andre steder.

2. Sport.dk

Hos Sport.dk kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over det seneste døgns største sportsnyheder. Du finder aktuelle nyheder inden en bred pallette af sportsgrene såsom håndbold, cykling, basket, ishockey mm., men naturligvis også de større og mere populære sportsgrene.

3. Sport.tv2.dk

Besøger du TV2, kan du få seneste nyheder præsenteret i en nem og overskuelig oversigt i sektionen ’Seneste’, så du – hvis du har en smule travlt – alene ved at læse overskrifter kan få et indblik i dagens aktuelle sportshistorier.

Du kan dog også finde liveresultater fra igangværende eller overståede kampe, ligesom du kan dykke ned i specifikke sportsgrene, hvis du foretrækker nyheder fra en bestemt del af sportsverdenen.

4. BT.dk

BT.dk har desværre fået ry for at være lidt rigeligt gode til at lav clickbait-artikler på blandt andet sociale medier. Besøger du deres hjemmeside for at få opdateringer på sport, kommer du desværre heller ikke helt udenom disse.

Der er masser af nyheder omhandlende sport, men hvor de andre medier på vores liste her stort fokus på det sportslige, handler det hos BT mere om at fortælle en god, sjov og fængende historie.

Er du til letfordøjelige sportsnyheder, er BT.dk et fint sted at søge hen.

Scroll to Top