Sådan tjener du penge online: 3 konkrete bud

Der er rigtig mange forskellige måder, hvorpå man kan tjene penge via online aktiviteter, og i artiklen her kommer vi med tre bud på, hvordan du kan komme i gang med tjene penge på internettet.

Vi skal ærlig indrømme, at vi faktisk har en lille aversion imod artikler som denne… 

Artikler, hvor skribenten giver udtryk for at have den hellige gral til, hvordan man kan tjene penge online.

Den primære årsag til vores aversion er, at det i langt størstedelen af artiklerne med temaet ‘sådan tjener du penge online’ kommer til at lyde, som om det – at lave skejser via online aktiviteter – er lige så let som at klø sig i nakken. Noget, som det på ingen måde er.

At tjene penge via internettet er nemlig på ingen måde let. 

Dog kan det lade sig gøre, og i det følgende præsenterer vi dig for 3 måder, hvorpå du – uden et kæmpe stort setup – kan tjene penge online.

Ved at sælge digitale kurser

Hvis du er specialist inden for et felt, har du uden tvivl en masse viden, der vil være værdifuldt for mange andre, der ønsker at indtræde – eller som for nyligt er indtrådt – i den branche, hvor indenfor du er specialist.

Hvis du ikke har noget imod at stå foran et kamera, og du har nogenlunde styr på at klippe og optage videoindhold, vil du relativt let kunne producere en række digitale kurser, som du vil kunne sælge online. 

Der findes adskillige systemer og værktøjer, der kan være dig behjælpelig, hvis du ønsker at bygge en kursusplatform. 

Via affiliate-marketing

Hvis du aldrig før har hørt om affiliate-marketing, kan vi fortælle, at det er en marketing-disciplin, hvor en udgiver sender trafik videre til en eller flere annoncører. Konverterer trafikken, kompenseres udgiveren økonomisk.

Affiliate-marketing kan være en oplagt måde at tjene penge online i mange forskellige sammenhænge. 

Eksempelvis er der rigtig mange influencere, der tjener penge via affiliate-marketing-aktiviteter. Det kan være, når de omtaler og reklamer for et produkt og så indsætter et affiliate-link i beskrivelsen. 

Gør de dette, kompenseres de økonomisk, hver gang en person køber det anbefalede produkt efter at have klikket på affiliate-linket. 

Derudover leger mange webside-indehavere også med affiliate-marketing. Det være sig særligt indehavere af test-sites, hvorpå der anbefales forskellige produkter.

Ved udfylde spørgeskemaer

Udfylder spørgeskema på computer

Der findes en række større analyse- og undersøgelsesinstitutter, der glædeligt betaler respondenter for deres medvirkning i alskens undersøgelser.

Med andre ord betyder det, at du kan tjene en lille skilling ved at deltage i spørgeskemaundersøgelser. 

Scroll to Top