Sådan tænder du en kvinde

Sådan tænder du en kvinde

Hvilken mand ville ikke gerne kunne tænde en kvinde på kommando? Foruden usynlighed, superstyrke og evnen til at flyve, ville det formentlig være evnen til at tænde enhver kvinde, som vi ville vælge som vores superstyrke.

Det er måske lidt optimistisk af os at påstå, at du kommer til at kunne tænde en kvinde med en knips, men læser du vores guide til ende, er det tæt på!

Sådan tænder du hende

Inden vi kaster os ud i tips til, hvordan du tænder en kvinde, er det vigtigt at forstå, at mænd og kvinder er forskellige.

Jep, big surprice! Det ved du sikkert godt. Det er dog vores erfaring, at mange mænd ofte glemmer, at der også er stor forskel på, hvad der tænder henholdsvis mænd og kvinder. Hvor mænd er meget umiddelbare og tænder på det de ser, hører og mærker, skal der typisk mere til hos kvinder. En kvinde skal i høj grad tændes mentalt.

Hun skal føle sig værdsat

Følelser er dit hemmelige våben, når du skal tænde en kvinde. Hvis du håber på at gøre hende vild i varmen, skal hun føle sig værdsat, elsket, smuk og dejlig. Fortæl hende, at hun er en partner med niveau og at der ikke er nogen andre som hende. Gør hun det, vil vejen til soveværelset være kortere.

Det er dog vigtigt, at du er oprigtig. Kvinder er super skarpe til at opfatte og optrevle en løgn, så hun regner dig med stor sandsynlighed ud, hvis ikke du er sandfærdig. Vi håber næppe fortælle, at der er lange udsigter til sex, hvis hun tager dig i en løgn. Så lad være med at lyve – okay?

Giv dig god tid

De fleste mænd kan være kampklare blot ved synet af et par velformede bryster. For kvinder skal der dog ofte lidt mere til end dig, som trækker bukserne ned og viser din stolthed frem.

Kvinder har derimod brug for at blive varmet op over længere tid. Se på det som et projekt, som du sætter i gang fra morgenstunden og som forhåbentligt udmunder sig i et godt knald sidst på dagen. Hvis du først begynder at varme hende op et kvarter inden sengetid, kommer du næppe til at få held i sprøjten.

Benyt dagen til at kærtegne hende og hviske frække og kærlige ting i hendes øre. Hvis I ikke er sammen, kan du sende et par lumre beskeder til hendes telefon. Fortæl hende hvad du har lyst til at gøre ved hende, når I igen er sammen. Uanset hvor stolt du måtte være af dit vedhæng, bør du undlade at sende dick pics – det er de færreste kvinder, som sætter pris på et billede af en penis.

Kys hende

I begyndelsen af de fleste parforhold bliver der kysset meget. Desværre går det også ofte sådan, at kysse-frekvensen daler, efterhånden som parforholdet ikke længere er helt så nyt og spændende. I stedet for en god våd snaver, vil læberne ofte mødes i et lidt kedeligt tantekys, som sjældent får hverken hende eller dig op at ringe.

Genindfør de hede kys og brug dem som fræk opvarmning til sex. Kysset skal ikke nødvendigvis føre til sex, men skal i stedet bruges til at sætte gang i blodomløbet i kvindens nedre regioner. Hvis du husker at kysse hende adskillige gange i løbet af dagen, vil hun med sikkerhed være godt klar til sjov, når I er klar til at gå i seng.

Scroll to Top