Herreværelset – Uundværligt udstyr til din man cave

Slyngelstue, man cave, herreværrelse – kært barn har mange navne. Uanset hvad du kalder dit lille frirum, hvor du og gutterne samles, drikker kolde øl og snakker om mandeting, bør du værne om det. Det er vores erfaring, at de fleste kvinder hurtigt sætter deres præg på hjemmet, så snart man flytter sammen (Og gudskelov for det! Mænd er gode til mange ting, men indretning er sjældent én af dem).

Der er sjældent plads til de store højttalere, drengerøvsplakaterne og de store bløde læderlænestole, så snart en kvinde rykker ind og fylder lokalet med nips, pyntepuder, tæpper og en urimelig mængder vaser og lysestager.

Du kan naturligvis vælge at tage kampen og insistere på at beholde dit enorme basanlæg, som ville kunne spille et mindre fodboldstadion op, men du vil med sikkerhed tabe. Sådan går det nemlig stort set altid, er vores erfaring (måske fordi vi er under tøflen *piskelyd*).

Nemmere er det, hvis du tager alle dine kære ejendele og rykker dem ind på DIT værelse. Her er der, hvor barnlig det end lyder, forbudt for kvinder, medmindre de er inviteret.

Uundværligt udstyr til mandegrotten

Det vigtigste for slyngelstuen er naturligvis, at det er DIG der bestemmer og har frie tøjler. Hvis du vil have nøgne damer til at hænge på væggene, så skal der hænge nøgne damer på væggene.

Det er dog også vigtigt, at herreværelset ikke bare bliver et rum til opbevaring af dine ting, for det skal også være fedt at befinde sig i din ’man cave’.

Vi anbefaler følgende til herreværelset:

En bar

Det er vigtigt, at I ikke tørster. Ingen gæster skal gø tørstige fra et besøg på herreværelset, så du skal have fat i eller konstrueret en bar. Baren kan med fordel være udstyret med et lille køleskab, så de våde varer kan holdes afkølede. Invester også i et par behagelige barstole, så gæsterne kan sidde godt, imens du leger bartender bag disken.

Underholdning

De fleste mænd taler bedst sammen, hvis de foretager sig noget. Vi er ikke gode til at sidde i rundkreds og se hinanden i øjnene, imens vi fortæller om problemer derhjemme.

Hvis vi derimod får en kold øl i denne hånd og en billardkø i den anden, kører samtalen som smurt i olie.

Både i forhold til at få snakken til at glide og for at have noget at foretage jer, anbefaler vi, at du investerer i noget underholdning. Det kan være bordfodbold, et stort tv, et poolbord eller noget fjerde.

Et sæt ordentlige højttalere

Når der skal være fest, så skal der være fest! Ingen fest er komplet uden musik, så herreværelset skal naturligvis have et sæt ordentlige højttalere stående.

Gerne et, som kan spille så højt, at trommehinderne er ved bristepunktet. Bassen skal få hele husets fundament til at ryste. Du kommer aldrig til at spille så høj musik, men ligesom med en hurtig bil, som alligevel ikke kører over fartgrænsen, er det fedt at vide, at man kan, hvis man har lyst.

Madras til sovende gæster

Den ene genstand kan hurtigt tage den anden, når man hygger sig med gutterne. Hvis en eller flere af gæsterne ender med at få lidt for meget at drikke, kan de med fordel blive og overnatte. Det er derfor en god idé at investere i et par madrasser. En luftmadras eller foldemadras er perfekte, da de kan pakkes sammen og gemmes væk, når de ikke er i brug.

Scroll to Top