Sådan får du mere motion ind i hverdagen

Får du trænet nok i hverdagen? Altså nok i forhold til dine målstæninger? Hvis ikke, er du langt fra alene. Hvis man har travlt i hverdagen, kan det være svært at finde både tid og overskud til at løbe, styrketræne eller noget tredje, og så ender man i mange tilfælde med at smide sig i sofaen i stedet for at få trænet. Ofte kan det resultere i dårlig samvittighed, og hvis kroppen ikke ser ud, som man gerne vil have det, kan det også påvirke selvværdet.

Det mest oplagte er naturligvis at prioritere træningen i det daglige, men for nogens vedkomne kan det simpelthen ikke lade sig gøre, fordi der ikke er mere end 24 timer i døgnet, og disse på forhånd er tætpakket med diverse aftaler og gøremål.

En god løsning til de af os, som ikke kan finde tid til træning, er derfor at få inkoporeret træningen i dagligdagen. Hvordan du gør det, kan du læse mere om i denne artikel.

Manuel transport til og fra arbejde

Der kan være meget dagligt motion at hente, hvis man dropper bilen og i stedet går, løber eller cykler til og fra arbejde. Selv kortere distancer kan løbe op, når man ganger dem ud på et år, så det kan give god mening at lade kroppen agere motor, når man skal transporteres til sit job.

Hvis du har meget langt til job, kan du naturligvis blive nødt til at tage bilen, toget eller bussen, hvis du ikke skal stå op 3-4 timer inden du skal møde bare få at nå det til tiden.

Gør din dagligdag lidt hårdere

Der er faktisk en måde, hvorved du kan øge din styrke blot ved at gøre nøjagtigt, som du plejer. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok!

Hvis du investerer i en vægtvest, og bærer denne i det daglige, vil du helt naturligt skulle bruge flere krafter og mere energi ved alt du gør, fordi din krop er tungere. 

Blot ved at rejse dig fra skrivebordet og bevæge dig ud for at hente en kop kaffe, vil du bruge mere energi end normalt, hvilket vil øge din forbrænding og gøre din krop stærkere. Smart, ikke?

Overvejer du en vægtvest, kan du finde et stort udvalg og læse mere hos vægtvest.dk

Stå op ved skrivebordet

Små tiltag kan gøre en stor forskel, og derfor kan selv en lille ting, som fx at stå op ved skrivebordet, gøre en markant forskel for din krop, hvis man kigger på den lidt længere bane. 

Har du et hæve-sænke-bord, kan du med fordel gøre brug af dette, så du kan bruge energi på at stå, i stedet for at sidde på din flade og lave kontorarbejde.  

Scroll to Top