Mandemagasiner – hvilke gode findes der?

Onlymen.dk er langt fra det eneste mandemagasin, der findes. Slet ikke. Faktisk findes der efterhånden en del. I artiklen her fremhæver og beskriver vi de næstbedste… For Onlymen.dk er naturligvis det allerbedste!

I en ideel verden for os besøgte du kun Onlymen.dk, når du havde brug for et mandemagasin. 

Desværre ved vi godt, at verdenen på ingen måde er helt, som vi ønsker. Dels er det de færreste af os, der er udstyret med mere end 20 centimeter mellem benene, og derudover er det kun sandsynligt, at du flittigt besøger andre mandemagasiner end lige vores.

Og ved du hvad?

Når alt kommer til alt, forstår vi faktisk godt din adfærd. Flere af vores konkurrenter gør det nemlig hamrende godt og byder på noget, som vi ikke gør, så selvfølgelig er det okay, at du af og til visiterer dem. Så længe du bare ikke glemmer os! 

Hvis du er nysgerrig på, hvilke andre mandemagasiner der har noget at byde på, skal du bare pudse læsebrillerne og komme videre i teksten. 

Herunder fremhæver og beskriver vi nemlig de af vores konkurrenter, som vi beundrer allermest. 

Euroman

Det er vist ikke helt forkert at kalde Euroman for Danmarks mest populære mandemagasin. 

Magasinet henvender sig til den moderne mand, der stræber efter kvalitet og originalitet i hverdagen. 

Euroman udkommer med kvalitetsindhold inden for mange forskellige kategorier – blandt andet mode, gastronomi, sport og livsstil.

Euroman er et af de få mandemagasiner, der stadigvæk fås i en fysisk udgave. Vores indtryk er dog, at fremtiden for Euroman bliver 100 % digital, og indtil videre virker det som om, at Egmont, der ejer og driver Euroman, har klaret den digitale omstilling sublimt. I hvert fald er magasinet stadigvæk den dag helt fantastisk og byder på en masse spændende læsestof.

M!

Når vi her på redaktionen snakker om M!, får vi alle sådan et saligt udtryk i vores ansigter, hvilket uden tvivl skyldes, at rigtig mange af os har savlet over en stak M!-magasiner i vores unge teenageår.

M! har nemlig givet min generation rigtig, rigtig meget. Foruden forsidejagten har M! givet min generation pikante billeder af skønhederne Mascha Vang, Ida Corr, Soap-pigerne, Lise Rønne og mange, mange flere. 

I tidernes morgen må M! have haft en fantastisk sælger på holdet, for magasinet formåede nærmest at overtale enhver kendt dansk pige med udseendet i orden til at stille op til frække undertøjsbilleder og sommetider også en række billeder stadiet over. Skud ud – det var vi mange, der værdsatte.

I dag findes M! kun som et online-magasin. Konceptet er dog på mange måder det samme som tilbage i guldalder-tiden. 

I dag byder magasinet nemlig også på sjove, underfundige artikler inden for alt fra gadgets og træning til damer og film. 

Mandskabet.dk

Mandskabet er et online-magasin af mænd til mænd. Magasinet spænder utroligt bredt, hvad angår emner. 

En række af de emner, som magasinet beskæftiger sig med, er jagt, finans, mode, sex, sundhed og træning, hvilket er ganske klassiske herremagasinsemner.

Et sted, hvor Mandskabet dog adskiller sig en del fra konkurrenterne, er ved at turde nærmere og behandle meget, meget alvorlige emner. Eksempelvis har magasinet dedikeret en hel sektion til artikler om PTSD. Et super vigtigt emne at få afdækket, så skud ud for det!

Mandesiden.dk

Mandesiden.dk er et online-magasin, der har eksisteret siden 2012, hvilket gør magasinet til et af de ældre på markedet. Det er umiddelbart kun M! og Euroman, der er ældre – i hvert fald af de nuværende.

Vi vil gerne rose mandesiden.dk for udgivelsesfrekvensen, som er væsentlig højere end hos nogle af konkurrenterne. Det er sejt!

På mange måder er mandesiden.dk et klassisk mandemagasin. De emner, som magasinet berører, er nemlig gadgets, gaming, biler, motorcykler, film, serier og lignende – altså det, som de fleste mandemagasiner i et vist omfang beskæftiger sig med.

Mandens.dk

Mandens.dk er et mandemagasin, der blev grundlagt i 2016. Magasinet opererer udelukkende online og har siden grundlæggelsen fodret de besøgende med artikler om alt fra biler og fritid til sundhed og livsstil. 

Mandens.dk er væsentlig mere kommerciel end flere af sine konkurrenter, hvilket viser sig på flere måder. 

Dels er der flere sponsorerede artikler på platformen end hos mange af de andre, men derudover byder magasinet også på en række købsguides, der er fyldt med affiliate-links. 

Det være sig eksempelvis købsguides til vinterdæk, varmepistoler og andre mandeting.

Mandemagasinet.dk

Mandemagasinet.dk er et magasin, der forsøger at servicere den moderne mand med aktuelle artikler af høj kvalitet.

Magasinet dækker mange forskellige emner, heriblandt herremode, biler, oplevelser samt inspiration.

Ligesom Manden.dk bærer også mandemagasinet dog lidt præg af at være et ret så kommercielt magasin. 

Også dette magasin er nemlig fyldt med sponsoreret indhold, hvilket er lidt ærgerligt. Visuelt er magasinet ellers virkelig lækkert, og det byder da også i ny og næ på et par rigtig fine og spændende artikler. 

Scroll to Top