Hvilke sommerhusområder er de dyreste i Danmark?

Hvilke sommerhusområder er de dyreste i Danmark?

Hvis du ønsker at investere i et sommerhus i et af de områder, som vi kommer til at fremhæve i denne artikel, skal du enten have vundet i Lotto eller være indehaver af et yderst velbetalt job. Vi zoomer nemlig ind på de dyreste sommerhusområder i Danmark målt ud fra gennemsnitlig kvadratmeterpris. 

Man hører sommetider, at det er rigtig dyrt at købe et sommerhus. Denne ytring kan sagtens være sand, men behøver ikke at være det.

I de populære sommerhusområder koster husene rigtigt nok kassen, men i de mindre populære områder vil en gennemsnitsdansker ofte kunne få råd til et fint sommerhus.

I artiklen her har vi dog ikke fokus på de billige områder, men derimod de dyreste af slagsen.

Vi kunne desværre ikke finde topaktuelle tal omkring gennemsnitlige kvadratmeterpriser i sommerhusområderne. 

De nyeste tal, vi var i stand til at finde, var fra 2017. Derfor er der en risiko for, at top 5 over de dyreste sommerhusområder har ændret sig i mellemtiden.

Sikkert er det dog, at de fem områder, som udgør listen, stadigvæk den dag i dag er områder, hvor de færreste har råd til at købe et lækkert sommerhus. 

De 5 dyreste sommerhusområder i Danmark

Område/by ANTAL SOLGTE KVM.PRIS
Tisvildeleje 62 34.606 kr.
Hornbæk 100 30.777 kr.
Egå 30 30.281 kr.
Skagen 18 26.850 kr.
Liseleje 38 26.117 kr.

Det dyreste sommerhusområde i 2017 var altså Tisvildeleje. I alt blev der i løbet af dette år solgt 62 sommerhuse, og den gennemsnitlige kvadratmeterpris lød på hele 34.606 kroner.

Det er jo vanvid…

Jeg var faktisk rimelig stolt af min opsparing, inden jeg mødte på arbejde i dag, men efter at jeg nu må konstatere, at den knap og nap rækker til tre kvadratmeters sommerhus i Tisvildeleje fremstår den mindre imponerende…

Scroll to Top