Julegaveideer til kæresten

Julegaveideer til kæresten

Julen nærmer sig med hastige skridt, og hvis du endnu ikke har fundet en gave til din kæreste, så er du landet det helt rette sted. Artiklen her er nemlig fyldt med en masse gode gaveforslag til pigekæresten.

Hvis julefreden for alvor skal sænke sig over hjemmet den 24. december, er det vigtigt, at man ikke sjusker med det vigtigste gaveindkøb – nemlig gaven til kæresten. 

Personligt har jeg prøvet at gøre det en enkelt gang. 

Vi skal en del år tilbage… 

Jeg tror, at jeg var omkring 18 år gammel og levede livet i overhalingsbanen. Var generelt egoistisk og planlagde sjældent mere end et kvarter frem. Derfor tog den ene dag da også den anden, og pludselig stod jeg – den 24. december – uden nogen gave til min soulmate. 

I ren og skær panik visiterede jeg den nærmeste bank, hvor jeg hævede et anseeligt beløb, hvorefter jeg lavede korsets tegn og håbede, at det høje beløb ville kompensere for, hvor lam en gave jeg ville komme til at give. 

Gud var ikke med mig den dag, for min daværende kæreste var ikke ligefrem jublende lykkelig, da hun åbnede kuverten med penge samt et velskrevet kort…

Stol derfor på mig, når jeg siger, at det ikke kan betale sig at sjuske, når det kommer til årets julegave til kæresten. Konsekvenserne er simpelthen for store. For mit vedkommende var det ikke kun juleaften, der blev ødelagt. Nytårsaften bar også præg af, at jeg endnu ikke var blevet tilgivet.

Risikoen for at det går lige så galt for dig, som det gik for mig, er dog heldigvis minimal, i og med du er endt på artiklen her. 

I denne – ja faktisk kort herunder – finder du nemlig en hulens masse gode forslag til, hvad du kan give din kæreste i julegave.

Liste med julegaveideer

 • En rejse
 • Gavekort til fin restaurant 
 • En halskøde
 • Øreringe
 • Armbånd
 • Reol
 • Kommode
 • En ny seng
 • Cykel
 • En eller flere hørduge
 • Gavekort til wellness
 • Hotelophold
 • En flot kjole
 • Lækkert undertøj
 • Sexlegetøj
 • Koncertbilletter
 • Biografbilletter
 • En god parfume 
 • En lækker creme
 • Gavekort til hot stone-massage.
Scroll to Top