Hvor mange sæsoner er der af Entourage?

Hvor mange sæsoner er der af Entourage?

Entourage er den ultimative drengerøvsserie, fordi den byder på vildskab, action og damer. Men hvor mange afsnit og sæsoner er der egentlig at fornøje sig med af denne serie? Dette kigger vi nærmere på i artiklen her, hvor vi også kommer med en kort introduktion til seriens univers.

I serien Entourage følger man den unge, attraktive og talentfulde TV-stjerne Vincent Chace , der spilles af Adrian Grenier, og hans tre barndomsvenner. 

Vince er en kommende stjerne i film og TV-branchen, og vi følger hans op- og nedture på vejen mod toppen. Derudover får vi bred indsigt i det vilde liv, som nogle stjerner får mulighed for at leve, når de bliver en del af eliten.

Foruden Vincent og hans tre barndomsvenner er det værd at nævne Vinces agent Ari Gold, et menneske, der er decideret vanvittigt, men på den fede måde. Ari Gold står uden tvivl bag mange af seriens højdepunkter og bedste scener, hvilket skyldes rigtig mange ting, blandt andet hans yderst bramfri tone.

Hos Onlymen.dk tror vi, at Entourage er blevet så populær, som den er, fordi dens karaktererne er likeable, fordi den giver et rigtig interessant indblik i en vild, vild verden, hvor folk lever et markant andet liv, end man selv gør, og fordi man tydeligt mærker kærligheden mellem de fire venner, vi følger.

Derudover trækker det naturligvis ej heller ned, at man i serien får lov at se uhyggeligt mange lækre damer.

Hvor mange sæsoner er der?

Der er i alt lavet 8 sæsoner af Entourage. Disse 8 sæsoner består i alt af 96 afsnit, så der er virkelig meget guf, der ligger og venter, hvis du endnu ikke har haft fornøjelsen af serien.

Foruden de 8 sæsoner er der lavet en enkelt spillefilm om Vince og gutterne.

I skrivende stund har Entourage opnået en gennemsnitlig karakter på 8,4 på iMDB, hvilket illustrerer, at det ikke kun er os, der er begejstret for serien!

Tak til Perfectmen.dk

Ovenstående artikel er produceret i samarbejde med Perfectmen.dk. Vi takker rigtig mange gange for hjælpen til artiklen! 

Scroll to Top