Hvor hurtigt internet skal jeg bruge, hvis jeg gamer?

Hvor hurtigt internet skal man bruge for at game?

Hvis du skal game online, er det vigtigt med en internetforbindelse så hurtig, at du ikke ender med at spille med et handicap i forhold til dine modstandere. I artiklen her kigger vi nærmere på, hvor hurtig en forbindelse minimum bør være, hvis den skal bruges i forbindelse med online-gaming. Derudover kommer vi med andre tips til at optimere forholdene i forhold til gaming online.

I rigtig mange tilfælde vil en hastighed på 20/20 Mbit faktisk være tilstrækkelig, når du skal game online. Langt de fleste spil vil nemlig køre ganske flydende med en sådan forbindelse.

Hvis du er virkelig ambitiøs og spiller på et relativt højt niveau, er det dog sandsynligt, at du vil sætte pris på en forbindelse med en endnu højere hastighed. 

Langt de fleste udbydere tilbyder en forbindelse med en hastighed på omkring 200/200 Mbit til relativt fornuftige penge, og vi tør godt love, at hvis du vælger en forbindelse med en så høj hastighed, så er det i hvert fald ikke din forbindelse, der kommer til at ødelægge noget for dig, når du gamer. 

Underforstået betyder dette desværre også, at forbindelseshastigheden langt fra er det eneste forhold, der er vigtigt, når man skal game online.

Herunder kommer vi ind på en række andre forhold, du også bør få styr på, hvis du ønsker at give dig de bedste forudsætninger for at få succes, når du gamer online.

Dit net skal være stabilt 

Selvom der findes en masse fine routere, så anbefales det stadigvæk den dag i dag, at du benytter et internetkabel, når du skal game online. En kablet forbindelse er nemlig bare stadigvæk mere stabil end en trådløs.

Dit udstyr skal være i top

Hvis du gamer på PC, er det blandt andet nødvendigt med et godt grafikkort og en stærk processor, når du spiller ressourcekrævende spil. 

Selvom du måtte have verdens hurtigste internetforbindelse, gavner det dig nemlig ikke særligt meget, hvis den PC, du spiller på, ikke har ydeevnen til at køre det spil, du spiller. 

Fibernet er en sikker vinder

Når det kommer til at game online, så er fibernet en sikker vinder, hvilket skyldes særligt to ting. Først og fremmest er hastigheden for fibernet altid utroligt høj. Derudover er fibernet dejligt stabilt, hvilket selvsagt også er en stor fordel.

Scroll to Top