Hvor mange sæsoner er der af Carlifonication

Hvor mange sæsoner og afsnit er der af Californication?

Carlifonication er den ultimative drengerøvsserie og en klar favorit blandt vores redaktionsmedlemmer. I artiklen her dykker vi ned i, hvor mange afsnit og sæsoner serien består af, og så kigger vi på, hvilket afsnit der er det allerbedste.

Hvis du kan lide lækre damer, fede replikker og et skarpt portræt af en talentfuld, men mørk mand, der prøver at få styr på sit liv, så vil du elske Carlifonication. 

Serien, der handler om den plagede, dameglade forfatter Hank Moody (spillet af David Duchovny), fik premiere i 2007 og sluttede i 2014, men hvor mange sæsoner blev det til? 

Det kigger vi nærmere på i det kommende afsnit.

Hvor mange sæsoner er der af Californication?

Der er lavet 7 sæsoner i alt af Californication, og intet tyder på, at der kommer flere. Desværre! 

I alt består serien af 84 episoder, som alle har en varighed á en lille halv time. 

Hvis du endnu ikke har set Californication, så er vi faktisk ret så misundelige på dig. 

I så fald venter der dig nemlig omkring 42 timers sublim underholdning, der byder på en masse flotte damer, interessante konflikter, komplekse karakterer, tossede venskaber og en masse dybde, for selvom Californication på mange områder er rigtig, rigtig sjov og underholdende, så lurer melankolien og dekadencen konstant under overfladen, og dette særtræk gør – i vores øjne – serien til et lille mesterværk.

Det bedste afsnit 

Ifølge IMDb-brugerne er det bedste afsnit episode 8 i sæson 3. I skrivende stund har dette afsnit præsteret en score på hele 9,4, hvilket er et stykke over serien samlet set.

Samlet set har serien nemlig opnået en score på 8,3, hvilket dog også må siges at være ganske hæderligt.

Tak til madrassnedkeren

Ovenstående artikel er produceret i samarbejde med Madrassnedkeren. Vi takker rigtig mange gange for hjælpen til artiklen!

Scroll to Top