Hvor mange finder kærligheden på en datingside?

Hvor mange finder kærligheden via en datingside?

Der findes i dag sammenlagt mere end tyve forskellige datingsider og -apps, men giver det overhovedet mening at oprette sig hos en eller flere af disse, hvis man er på jagt efter kærligheden? Det kigger vi nærmere på i artiklen her, hvor vi belyser, hvor mange forhold der starter online.

Hvis du er på jagt efter kærligheden, har du formentlig overvejet at tilmelde dig en datingside eller -app, men måske har du tøvet, fordi du har hørt den slags omtalt som spild af tid og noget, der udelukkende bruges af folk, der ønsker uforpligtende sex og tidsfordriv.

Vi ønsker ikke at lyve over for dig… 

Online dating er ikke let, og du vil bestemt kunne risikere at spilde tid på folk, der ikke er seriøse i deres jagt på kærligheden, men når alt kommer til alt, er en datingside eller -app slet, slet ikke det dummeste sted at lede efter en kæreste på. 

Et ud af tre forhold starter på nettet

Der findes desværre ikke nogen super nye tal omkring, hvor mange der finder en kæreste online, men i 2014 belyste DR feltet, og i den forbindelse talte de med sociolog Casper Høeg Radil, der blandt andet kunne fortælle, at hvert tredje forhold i Danmark dengang startede online. 

Siden 2014 er online dating kun blevet mere og mere populært, hvorfor vi anser det som værende sandsynligt, at minimum hvert tredje forhold stadigvæk indledes online den dag i dag. 

Hvilke datingsider er bedst?

I vores øjne giver det ikke mening at tale om én datingside eller -app som værende den bedste. 

Det handler nemlig – som med så meget andet – om at finde den datingside, der er det perfekte match for en selv.

Hvis man er senior og seriøs i sin jagt på kærligheden, giver det rigtig god mening at benytte en seniordating-side, mens et sexdating-site er der, hvor man skal søge hen, hvis man ikke er interesseret i et forhold, men udelukkende interesseret i at finde sexpartnere. 

Hos Datingsider.nu kan du finde anmeldelser af en del datingsider. Via disse anmeldelser vil du sikkert kunne spore dig ind på, hvilke sider der imødekommer flest muligt at finde krav og behov. 

Scroll to Top