Hvem har vundet superligaen flest gange?

Hvem har vundet Superligaen flest gange?

Inden længe bliver 2023-sæsonen afgjort, og der kommer til at være spænding til det sidste. Bliver det FCK, der atter engang vinder mesterskabet, eller snyder de unge drenge fra Nordsjælland guldfavoritterne til sidst? Tiden kommer til at gøre os klogere. Mens vi utålmodigt venter på, at de sidste kampe løber af stablen, dykker vi i denne her artikel ned i, hvilke hold der har vundet Superligaen flest gange. 

Hvis FCK formår at vinde mesterskabet i år, hvilket på ingen måde er usandsynligt, så vil det være hovedstadsklubbens 15. mesterskab. 

I skrivende stund har FCK nemlig vundet Superligaen hele 14 gange, hvilket betyder, at FCK er den klub, der har vundet Superligaen flest gange af alle klubber. 

Den næstmest vindende klub i Superliga-regi er Brøndby, der har syv Superliga-trofæer i trofæskabet, mens AAB indtager en tredjeplads med fire mesterskaber. FC Nordsjælland, der i år har en fornuftig chance for guld, har i skrivende stund blot vundet Superligaen en gang. En ære, som de deler med Lyngby, Silkeborg og Herfølge.

Brøndby har næsten lige så mange medaljer som FCK

Som bemærket har FCK vundet mesterskabet i Superligaen dobbelt så mange gange som Brøndby, men kigger man på den samlede medaljehøst, har Brøndby faktisk næsten fået lige så mange som FCK.

Inden 2023-sæsonens afslutning har Brøndby nemlig hele 22 medaljer, mens FCK har 23. 

Der kan dog ikke herske nogen tvivl om, at FCK kommer til at udbygge medaljeforspringet, da de stensikkert kommer i top3 i år, mens Brøndbys medaljechancer i år er forduftet som dug for solen. 

Er du helt tosset med sport?

Hvis du er helt tosset med artikler som denne her og sport generelt, så bør du besøge Sportstorvet.dk. Herinde finder du et utal af sportsrelaterede artikler samt en masse produktguides.

Scroll to Top