Gode feriedestinationer for dig, der elsker sol

Perfekte feriedestinationer for dig, der elsker sol

Hvis du er typen, der vægter mange solskinstimer meget højt, når du skal vælge din kommende feriedestination, så er artiklen her lige noget for dig. I denne fremhæver vi nemlig tre destinationer, der blandt andet kendetegnes ved at byde på rigtig mange solskinstimer året rundt. 

Vi kan nok ikke komme udenom, at vejret i et eller andet omfang spiller en betydningsfuld rolle for langt de fleste, når de skal vurdere kvaliteten af en ferie.

For langt de fleste gælder det nemlig blandt andet, at 14 dage i øsende regnvejr mildt sagt anses som smule op ad bakke. 

Hvis du er typen, der ikke kan få nok af solskin og altid har et mål om at få en flot teint, når du er på ferie, så er der en række destinationer, der er mere oplagte end andre, og herunder følger vores bud på tre meget oplagte af slagsen. 

Yuma i Arizona

Uanset hvornår du besøger Yuma i Arizona, så kan du forvente, at solen skinner. Mere eller mindre i hvert fald. 

Dette sted har nemlig mere end 4.000 timers sol hvert år, hvilket betyder, at Yuma er et af de steder i hele verden med allerflest solskinstimer på årsbasis overhovedet. 

Ulempen ved Yuma som feriedestination er dog, at der er tale om et ørkenområde, og at stedet som sådan ikke er gearet til turisme. Ikke på nuværende tidspunkt i hvert fald.

Andalusien i Spanien

Andalusien har omkring 300 solskinsdage på årlig basis, hvorfor du skal være jævnt uheldig, hvis du rammer en længere periode med dårligt vejr i dette område.

Modsat Yuma er Andalusien væsentlig bedre gearet til at agere feriedestination, og byerne Sevilla og Malaga, der ligger i området, har i den grad noget af byde på, hvad angår seværdigheder, spisesteder og barer.

Madagaskar

Madagaskar, der er verdens fjerdestørste ø, er det perfekte feriemål for dig, der elsker sol og eksotisk natur og dyreliv.

Hvert år har øen mere end 3.500 solskinstimer, så mulighederne for at få en flot kulør er i den grad til stede via en ferie til Madagaskar. 

Er du til eksotisk dyreliv, er dette endnu et argument for at vælge Madagaskar som din næste feriedestination. Øen byder nemlig på et utal af unikke dyrearter, som ikke findes nogen andre steder.

Kilde: feriestart.dk

Scroll to Top