Helhedsorienteret behandling hos Aarhus Osteopati øger livsglæden hos patienterne

Helhedsorienteret behandling hos Aarhus Osteopati øger livsglæden hos patienterne 

Osteopati har i de seneste år implementeret sig som en del af det efterhånden store udvalg af danske behandlingsformer. 

Behandlingen blev oprindeligt udviklet i USA og er her blevet studeret og udviklet i en sådan grad, at det har sidenhen oplevet stor succes i eksempelvis England med oprettelsen af flere osteopatiske uddannelser.

I dag kan store dele af Europa også nyde godt af denne behandlingsform, der har ry for at være særlig effektfuld, idet den har et helhedsorienteret perspektiv på den menneskelige anatomi. 

Hvad er det, som osteopati helt konkret kan? 

Har man ikke før stiftet bekendtskab med osteopati, kan det måske umiddelbart virke besynderligt, hvorfor så mange mennesker foretrækker denne behandling frem for andre. 

Osteopati indebærer, som nævnt, et helhedsorienteret perspektiv på kroppen og kan derfor med manuelle teknikker være med til at identificere gener, skader og skavanker i kroppen og deres årsagsgivende symptomer. 

Hvor nogle behandlingstilbud kan komme til kort ved deres symptombehandlende natur, kan osteopati gå skridtet videre og undersøge kroppen som en helhed og et system, der hele tiden bliver påvirket af de enkelte dele i kroppens anatomi. 

Alle autoriserede osteopater har en lægelig eller fysioterapeutisk baggrund med sig. Den tværfaglige kombination giver mulighed for at behandle kroppen ud fra de osteopatiske principper, der på flere områder er tæt forbundet med andre anerkendte behandlingsformer.

Langvarige og positive effekter 

Fordi at osteopati i sin natur er helhedsorienteret, kan man også forvente, at skader og gener bliver behandlet med fokus på, at resten af kroppen skal være med til at hele de skadede områder på kroppen. 

Kroppen er nemlig fra naturens side af forsynet med selvhelingsmekanismer, der ved manuel korrigering kan komme til at fungere igen og skabe grobund for en sund og stærk krop. 

Manuel korrigering af de steder på kroppen, der har været årsagsgivende for de skader eller gener, man måtte opleve, har vist sig at have langvarige og positive effekter for patienter. 

Osteopati kan afhjælpe et hav af forskellige symptomer – alt fra ondt i nakken og migræne til sportsskader og kroniske smerter.

Osteopatiske behandlinger i Danmark vinder frem

Som nævnt tidligere, er det tydeligt at osteopati er blandt de mest populære behandlingsformer ikke bare i USA og England, men nu også i Danmark. 

Det er svært at komme udenom de åbenlyse positive effekter denne behandlingsform kan bidrage med, og derfor er det ikke mærkeligt, at flere klinikker åbner op i det danske landskab.

Aarhus Osteopati blandt de danske klinikkæder, der har haft stor succes ved at tilbyde deres effektfulde behandling over hele landet. 

Som CMO i Aarhus Osteopati, fortæller Micky Weis om, hvad det har indebåret for ham at være ansvarlig for markedsføringen af en behandlingsform, der for ham har været uvurderlig og yderst effektfuld. 

Siden 2014 har det været en rejse for den århusianske klinikkæde og mange har haft stor glæde af de behandlingstilbud, der har været tilgængelige her.

I dag tæller Aarhus Osteopati hele 16 klinikker fordelt over hele landet og kan således nå ud til mange danskere, der har behov for et helhedsorienteret fokus på den menneskelige anatomi. 

En behandlingsform, der med andre ord, kan komme til bunds med de skader og gener, der desværre er blevet almindelige for så mange.

Scroll to Top