Fede gadgets til hjemmet!

Der kommer hele tiden nye gadgets på markedet. Gadgets, du ikke vidste, du manglede, men som kan gøre din hverdag lettere. Vi præsenterer derfor tre bud på gadgets til hjemmet, du ikke vil fortryde, du har inviteret ind i dit hjem.  

Yales smarte lås

Vi har alle været i den situation, stået ved hoveddøren og skal til at finde nøglerne frem. Men så er de der bare ikke, de ligger derimod på spisebordet. Men vores trofaste følgesvend, smartphonen, den bliver ikke glemt på spisebordet.

Så med Yales smarte lås, der er koblet op til din smartphone, er du sikker på, at du ikke skal betale udgiften i form af en låsesmed. Den er tilmed meget simpel at bruge. Du skal blot implementere den på indersiden af døren, hvor der på ydersiden stadig sidder den klassiske lås. Så bare rolig, hvis du har husket eller savner din nøgle en gang imellem, kan du bare hive den frem. 

Låsen er også så nem at bruge, da du ikke en gang skal finde telefonen frem, for når du kommer hjem, låser din dør automatisk op via appen. Med den tilhørende app følger der autolås, autooplås, historik og åbning af dør.

Googles security produkter

Det er jo ikke til at vide, hvad der foregår omkring dit hjem, når du ikke befinder dig på matriklen. Men du kan med teknologiens alverdens muligheder sikre dig, at alt er, som det skal være, når du ikke er hjemme.

Det kan du ved at få fat i Googles smarte Nest Security. Google Nest Cam Outdoor skal kobles op med din smartphone og wupti, så har du overblik over din grund lige ved hånden. Du vil kun få notifikationer, når der sker noget vigtigt eller afvigende på din grund. For de andre i husstanden skal jo kunne komme og gå, som de plejer, uden at blive overvåget. Du kan også få Google Nest Indoor, som fungerer på samme måde.

Orbital Shower

NASA-projektet Orbital Showers er rumteknologi, som du nu kan få inden for dine egne døre, der tilmed gør din vandregning billigere. Det er et cirkulært brusersystem, der kan spare dig for hele 90% af dit vandforbrug og 80% af dit energiforbrug. Og så findes renere vand næsten ikke! Det er ikke bare for egen vindings skyld, at du skal have fat i et Orbital Shower, for du forbruger også færre af planetens ressourcer med denne løsning.

Dit vandforbrug bliver tracket over en app, så du kan se, hvor meget du egentligt sparer ved at få Orbital Showers inden for dørene.

Rigtig god fornøjelse!

I samarbejde med https://mit-byggeri.dk/

Scroll to Top