Guide: Sådan får du lys i dit PC-kabinet

Lys i PC-kabinettet er blevet lidt af en trend de seneste år. Lyset styrker dog ikke PC’ens ydeevne, men til gengæld bidrager det til, at PC’en kommer til at se hamrende fed ud. I artiklen her kommer vi ind på tre forskellige måder, hvorpå du vil kunne få din PC til at lyse op som en regnbue af neon.

En trend inden for gaming-PC’er er, at der monteres lys i kabinettet på disse. Derudover er en anden trend, at sådanne PC’er ofte bygges selv. 

Og hvorfor så det?

Jo, mange gamere vælger at selv deres egen PC, så de sikrer, at denne fyldes med komponenter, der er perfekte i forhold til at køre de spil, som de nu engang spiller. 

Hvis du har ønsker om at bygge din egen PC, så anbefaler vi, at du dribler forbi https://www.ithansen.dk/byg-selv-pc, hvor du finder en grundig guide omkring, hvad du bør overveje samt få styr på i den henseende.  

Men nu tilbage til det centrale for denne artikel – nemlig redegørelsen for, hvordan du kan montere lys i enten din nuværende eller kommende PC. Herunder præsenterer vi dig for tre forskellige metoder. Bemærk, at der findes en række metoder udover disse. 

Med katode-lys 

Katode-lys er en af flere muligheder for at pifte gamer-PC’en lidt op. Katode-lys er en slags lys-stænger, som let kan monteres ved hjælp af velcrotape. Dermed er der tale om en løsning, der er yderst let at føre ud i livet! 

Udover at være lette at montere er Katode-stænger også relativt prisvenlige. Ikke tosset, var?

Træerne vokser dog ikke helt ind i himlen, hvilket skyldes, at lyset fra katode-stænger er ret voldsomt. Nogle gange er det så voldsomt, at det ligefrem blænder en lidt.

Med LED-strips

En anden oplagt mulighed, når der skal monteres lys i PC’en, er ved hjælp af LED-strips.

Sådanne fås i mange forskellige længder, farver og udtryk, hvorfor du formentlig let vil kunne finde nogle, der både stil- og størrelsesmæssigt passer til dine behov og ønsker.

LED-strips er som regel meget fleksible, hvilket muliggør, at de kan monteres stort set alle steder.

Med LED-laserlys

Den sidste mulighed for montering af lys i din PC, som vi vil præsentere dig for, vedrører LED-laserlys.

Med denne løsning monterer du lysdioder og peger disse i retning af de områder i kabinettet, du ønsker oplyst.

Som regel kan LED-laserlys levere lys i stort set enhver tænkelig farve. Udtryksmulighederne med denne løsning er derfor rigtig mange.

LED-laserlys har dog også en række ulemper, blandt andet at dioderne er meget kraftige.

Scroll to Top