Fejl de fleste mænd begår i indretningen

Det er som oftest kvinderne, som står for indretningen derhjemme. Det skyldes til dels, at de færreste mænd interesserer sig for indretning og til dels at tæt på INGEN mænd rigtigt kan finde ud af det. 

I denne artikel vil vi, med et glimt i øjet, gennemgå en række af de mest udbredte brølere, som mænd begår, når de skal indrette hjemmet. 

For meget elektronik

Mange mænd tiltrækkes af elektronik som en hveps bliver tiltrukket af en marmelademad en varm sommerdag. Vi ved ikke, hvad det er, men så snart det kan lyse, sige lyde, bevæge sig eller gøre noget andet sejt, falder de fleste mænd i med begge ben.

Står det til manden, bliver dagligstuen derfor fyldt op med en enorm fladskærm, gigantiske højttalere, spillekonsoller, Blu-ray afspillere og hvad der ellers kan tilsluttes strøm.

Nogle mænd er af den opfattelse, at kvinder bliver imponerede, når du tænder for hjemmebiografen og skruer så højt op på anlægget, at dagligstuen forvandles til Orange Scene på Roskilde Festival. Sandheden er dog, at de fleste kvinder er fuldstændigt ligeglade. Nøjagtigt ligesom du ikke lader dig imponere af pyntepuder, lysestager og Kähler-vaser. 

En lidt for dedikeret stil

Når det kommer til indretning af hjemmet, skal alt være med måde. Det ved de fleste kvinder godt. Det samme er dog ikke tilfældet for mænd, for hvem det er alt eller intet. 

Når først en mand har fundet frem til, hvad hans stil er, er han all in. Det er fint med dedikation, men det er for det første rigtig tydeligt for enhver kvinde, hvis manden prøver lidt for hårdt. Derudover bliver de ikke imponerede, blot fordi alt i din dagligstue er sort og/eller rødt, fordi det var det farvetema, som du besluttede dig for. 

Sprutflasker som pynt

Mange mænd kan godt lide en bette skarp i ny og næ – det accepterer de fleste kvinder. Hvad de dog kan have svært ved at sluge, er hvis manden har fyldt hylder, vægreoler, reoler og skænke med fyldte eller halvtomme spiritusflasker. 

Hvis man har givet 1.500 kr. for en gammel flaske whiskey er det klart, at man gerne vil vise den frem. Den gør måske indtryk på drengevennerne, men de fleste kvinder tænker straks, at du er en drengerøv, som endnu ikke er vokset op. 

De døde planters kirkegård

De fleste mænd, som har forsøgt at gøre lidt godt for indretningen og indeklimaet, har med sikkerhed været forbi den nærmeste planteskole for at købe stort ind af stueplanter. Det går godt i starten, men efterhånden som tiden går og manden glemmer at vande planterne, begynder de at hænge mere og mere, indtil de til sidst bliver så knastørre, at de kradser af. 

Det er de færreste kvinder, som bliver imponeret, når mandens dagligstue ligner en kirkegård for planter. 

Scroll to Top