Herremode 2020 – Årets store modetendenser

En bred farvepalette og miks af stilarter er to ord, som beskriver herremoden for 2020. Skal i år være året, hvor du igen eller for første gang er med på moden, kan du her i artiklen danne dig et overblik over, hvad der er smart og moderne.

Hvis du går bare en lille smule op i, hvad du har på, følger du sikkert med i, hvad der er smart. Moden skifter år for år og i 2020 er der gode muligheder for at få masser af farve i garderoben, ligesom adskillige stilarter kan mikses og matches efter smag. 

Årets modetendenser for mænd

I det følgende får du vores bud på, hvordan herremoden 2020 ser ud.

Kraven

Det lyder fjollet, men i år er der stort fokus på kraven. Det gælder jakker, skjorter og t-shirts. Det er i øjeblikket super moderne med en åben krave. En cubansk krave, eller den man kender fra bowlingskjorter, går rent hjem og tager med garanti kegler. 

Baggy tøj

Baggy tøj, altså stort og lidt poset tøj, er endnu en gang en del af herremoden. Shorts, hvis længde er lige over eller lige under knæet, er trendy, ligesom der gerne må være godt med vidde på både bukser og shorts.

Massevis af lommer

Cargobukser og jakker med massevis af lommer er super smarte i 2020. Jo flere lommer des bedre. Som en ekstra bonus har du altid plads til alle dine sager, når du er på farten.

Alle regnbuens farver

Uanset hvad din yndlingsfarve måtte være, er der gode chancer for, at den rammer midt på skiven. Pastelfarver går rent hjem, ligesom hvid altid er en sikker vinder. Mere afdæmpede efterårsfarver som fx jordfarver kan også super moderigtige, selvom det er midt på sommeren, du iklæder dig dem. 

For stort tøj

Det gør ikke noget, hvis dit tøj er en smule for stort. Herremoden 2020 dikterer nemlig, at dit tøj gerne må være oversize. Skjorter, t-shirts, bukser og shorts må gerne være et par størrelser for store. En over-sized blazer kan desuden være helt perfekt som en 80’er inspireret overgangsjakke, når vi igen nærmer os de koldere måneder.

Du slipper ikke for juletrøjen

Hvis du har været til blot en enkelt julefrokost i løbet af de sidste par år, er du med garanti stødt på en eller flere juletrøjer eller julesweatere. Disse kommer du med sikkerhed ikke til at kunne komme uden om i 2020, hvor de lidt kitschede skjorter og bluser fortsat vil være populære.

Scroll to Top