Er tatooveringer moderne?

Er tatoveringer moderne? » Overvejer du at få en tattoo?

For nogle kan det være en stor beslutning, om man skal få sig en tatovering eller ej. Sidder man og ser en professionel fodbold eller basketkamp, så er spillerne ofte fuld af fede og farverige tatoveringer. Men er det stadig moderne at få en tatovering, og går det hånd i hånd med moden og den gennemsnitlige dansker? Det har vi kigget nærmere på i dagens artikel.

Hvis du tænker på, om det stadig er moderne at få lavet en tatovering, så er svaret JA. Det popper op med tattoo-shops rundt omkring i hele landet, og det er yderst normalt at have en tatovering i Danmark, uanset dit køn og din personlighed. 

Hvis man rejser rundt i verden, så finder man hurtigt ud af, at den kultur ikke er kommet til alle lande endnu. Kendisser fremviser deres tatoveringer stolt frem på Instagram og andre medier, og sportsstjerne er ofte fyldt med tatoveringer fra top til tå.

Tager man et smut til eksempelvis Japan, kigger folk lidt anderledes, hvis man har en tatovering. Her er moden anderledes. De tror nærmest, at du er medlem af den kriminelle organisation Yakuza, hvis du har fået lavet en tatovering. 

Sådan er det heldigvis ikke hjemme i Danmark, og tatoveringer bliver brugt som udsmykning af kroppen, og tatovøren gør en dyd ud af at lave et kunsthåndværk.

Holder moden, eller går den væk igen, hvis man får lavet en tattoo?

Der bliver dagligt lavet utallige tatoveringer i Danmark, og der er intet der tyder på, at moden stopper lige foreløbigt. Tværtimod, så er det kun gået en vej, og det bliver mere og mere almindeligt at spotte folk i erhvervslivet, som også stolt viser deres tatoveringer frem.

Overvejer du selv at få en tatovering?

Der er mange overvejelser man skal gøre sig, inden man får lavet en tatovering. Hos Only Men er vi ikke i tvivl om, at det kan være mega fedt at have en tatovering. Det vrimler med forbilleder, der har tatoveringer, men det er selvfølgelig altid op til en selv, om man synes de er seje.

Denne artikel er skrevet med støtte fra Sailors Ink tattoo Esbjerg. Sailors Ink har en lækker tattoo shop midt i Esbjerg, men de har kunder fra både nær og fjern. Hvis du mangler inspiration til din næste tatovering, så er du velkommen til at give deres hjemmeside et visit eller kontakte shoppen for mere information.

Husk på, at tatoveringer går ikke af i vask – Find den rigtige tatovør

Der er mange gode grunde til, at du skal overveje det grundigt, når du vil have lavet en tatovering. Jovist er de seje, og der er mange kendte, der har tatoveringer. Man skal dog bare huske, at de går ikke af i vask, og det er en bøvlet behandling at få dem fjernet igen.

Gør dig derfor den tjeneste at overveje grundigt, hvem der skal lave din tatovering.

Scroll to Top