4 dårlige vaner som kvinder hader

Dårlige vaner er noget som de fleste har. Hos mænd er der nogle bestemte der gør sig gældende hos fleste. Og hvis du gerne vil falde i god jord hos en kvinde, er det nødvendigt at få bugt med disse dårlige vaner. Hvis ikke allerede du ved, hvilke dårlige vaner som du måske har, så læs med nedenfor, og se om det passer på dig.

Ingen grundlæggende bordmanerer

Hvis du ikke ved, hvordan man har gode bordmanerer, kan dette helt ødelægge en romantisk middag og din partner kan helt miste appetitten, hvis det står grelt til. Så husk at tænk over hvordan du spiser, næste gang du er på date. 

De mænd der har de dårlige vaner, er dog ofte slet ikke klar over hvad det er, som de gør forkert. Men hvis du oplever dig selv gøre nogle af de følgende ting, så stop for guds skyld. For evigt.  

Dårlig bordskik:

  • Tygge med åben mund.
  • Spise hurtigt. At spise din mad er ikke et kapløb. Tag dig tid, undgå fordøjelsesbesvær og nyd maden og øjeblikket
  • At tale med munden fuld. Undersøgelser viser, at 100% af kvinderne ikke kan lide at få spyttet mad i hovedet på sig.
  • Vinker dit bestik rundt. Hvis du har brug for at illustrere noget eller gestikulere, skal du lægge din kniv og gaffel ned, før du gør det.

Fodboldtøj til hverdag

Kvinder hader når du går i dit fodboldtøj til hverdag. Nogle mænd gør det sågar også til finere arrangementer, som eksempelvis fødselsdage. Men på trods af at du måske gør det i en god mening og er dedikeret fan der støtter op omkring dit fodboldhold, så bliver du upopulær blandt kvinderne.

Der er nemlig ikke noget værre end når mænd møder op i deres slidte syntetiske fodboldtrøje. Det virker især respektløst, hvis du møder op således til et fint arrangement. Du bør i stedet være iført noget pænt og anstændigt tøj. Hvis du har brug for inspiration, så find et kæmpe udvalg af tøj til mænd på Redgreen.dk.

Og apropos fodbold og den førnævnte bordskik, så lad venligst vær med at sidde med din mobil fremme under maden og tjekke odds. Det hører sig ikke hjemme. Så hvis du gerne vil have din fodboldtrøje på og støtte op omkring dit hold, så hold en mandeaften, hvor i får set noget fodbold, drukket øl og spillet noget Fifa. Til familiearrangementerne hører en fin skjorte eller polo sig gældende. Tjek deres herre poloer ud her.

Husk nu det toiletsæde

De fleste mænd tror at toilettet er designet med toiletbrættet i lodret position.

Den enkle handling ved at sænke toiletbrættet, efter at du har været på badeværelset, kan gøre underværker for ethvert spirende forhold, men det er noget, som mange mænd bare ikke gør.

På et spirituelt niveau viser denne lille handling, at du er omsorgsfuld og hensynsfuld. På et praktisk niveau forhindrer det, at dine trommehinder brister, når din anden halvdel falder ned i toiletskålen under et halvt sovende natbesøg på badeværelset.

Desuden glemmer du måske også nogle gange at der findes en toiletbørste – husk at brug den! Sidt men ikke mindst, så husk nu for guds skyld at vaske dine hænder efter du et toiletbesøg. Der er alt for mange mænd, som ikke finder det nødvendigt – det er det!

Grimme negle

Spørg næsten enhver kvinde, hvad hendes turn offs er og beskidte negle vil være et eller andet sted øverst på listen. Der er ingen undskyldning for dette; hold dine negle trimmet og rengør dem regelmæssigt. Gør denne rutine til en god vane, og lær hvordan du klipper dine negle ordenligt. Et stort problem hos mange mænd er nemlig også, at de klipper dem for korte. Lad vær med det!

Scroll to Top