Black Friday - 3 tips til at finde gode tilbud

3 tips til at finde de bedste Black Friday-tilbud

Inden længe er det Black Friday, en dag, hvor rammerne for at gøre en masse gode handler i den grad må siges at være til stede. Næsten alle butikker er nemlig efterhånden hoppet med på bølgen og kører vilde Black Friday-tilbud en gang om året. I artiklen her kommer vi med 3 tips til, hvordan du kan øge dine chancer for at gøre de bedst mulige Black Friday-handler. 

Hvis du vil øge chancerne for at gøre en eller flere eminente handler, når Black Friday rammer, så skal du følge nedenstående 3 tips. 

Velbekom! 

1. Sid klar ved midnat

De allerbedste Black Friday-tilbud er som regel tidsbegrænsede. Derfor er et godt tip at sidde klar allerede ved midnat, hvor de første vanvittige tilbud lanceres. 

Hvis du vælger at sidde klar ved midnat, skal du dog være bevidst om, at dette ikke nødvendigvis er tilstrækkeligt i forhold til at være sikker på at få lov til at benytte sig af de allerbedste tilbud. 

Når Black Friday rammer, vil der nemlig også være en masse andre, der sidder klar ved computeren efter 00:00, og hvis det tilbud, som du ønsker at benytte dig af, blot løber, indtil en vis mængde enheder er solgt, er det vigtigt at være hurtig på musen.

2. Vær målrettet 

Det er en rigtig god idé at være målrettet i sin tilbudsjagt. Vi anbefaler derfor, at du på forhånd laver en oversigt over de produkter, som du er interesseret i at købe.

Når du laver denne oversigt, kan du med fordel anføre den typiske pris på produkterne inden Black Friday. 

Et problem med Black Friday er nemlig, at nogle butikker bruger lumske tricks med henblik på at få deres tilbud til at se vildere ud, end de egentlig er. 

Eksempelvis har der været en del tilfælde med butikker, der i ugerne op til Black Friday har valgt at øge den faste pris på et produkt, så besparelsen på Black Friday ser voldsommere ud, end den egentlig er. 

3. Følg med hele dagen

Som tidligere nævnt er de bedste Black Friday-tilbud tidsbegrænsede. Det betyder, at disse ikke varer ved hele dagen, men blot et begrænset tidsrum i løbet af denne. 

Derfor er det en rigtig god idé hyppigt at besøge de webshops, hvor man typisk handler produkter. 

Kigger du jævnligt forbi, er du nemlig sikker på at få nys om de vilde tidsbegrænsede tilbud, som rigtig mange webshops disker op med i løbet af Black Friday. 

Scroll to Top