Drengerøvstur til Hamborg: Disse 3 ting anbefaler vi

Drengerøvstur til Hamborg: Disse 3 ting anbefaler vi

Hamborg er den perfekte destination for en drengerøvstur, og i artiklen her anbefaler vi tre ting, som bør opleves, sæt du og gutterne beslutter jer for at tage en tur til den dejlige tyske havneby.

En drengerøvstur er næsten altid magisk! 

Når man er på tur med gutterne, og hjernen smides i handskerummet, er der nemlig stort set altid garanti for, at der bliver skabt minder for livet. 

Der er mange byer, der egner sig godt som destination for en drengerøvsferie, og en af de mere nærliggende er Hamborg. 

Derfor vælger rigtig mange drengegrupper da også at tage en vanvidsweekend i denne by, og hvis du og slænget har besluttet jer for at gøre netop dette, er artiklen her lige noget for jer. 

I det følgende fremhæver vi nemlig tre ting, som enhver drengerøv bør opleve i Hamborg. 

En tur på stadion for at se enten St. Pauli eller Hamborg 

Tysk fodboldkultur er noget helt, helt særligt, og en tur på stadion for at opleve enten St. Pauli eller Hamborg vil uden tvivl resultere i et minde for livet. 

Selvom ingen af holdene spiller i den bedste tyske række i skrivende stund, fejler stemningen på stadion bestemt ikke noget. 

Det er altid velbesøgt, og der er altid voldsomt gang i den på lægterne! 

Særligt St. Paulis tilhængere har ry for at være vilde og på grænsen af vanvittige. Derfor er det måske en meget god idé at juble ekstra meget, når St. Pauli scorer, hvis du og gutterne vælger at tage på stadion til en kamp, der involverer dem. 

Reeperbahn

Reeperbahn er en legendarisk gade beliggende i St. Pauli, der byder på alt, hvad et drengerøvshjerte begærer. I hvert fald efter mørkets frembrud.

Om dagen er gaden nemlig ganske tilforladelig og stille samt rolig, men så snart mørket falder på, bliver Reeperbahn forvandlet til en vanvidspassage, der byder på en masse stripklubber, diskoteker, gadesælgere og meget, meget mere. 

Bruzzelhütte

Hvis den drengegruppe, du er del af, godt kan lide udfordringer, så skal I besøge Bruzzelhütte, hvor I kan få verdens stærkeste karrypølse.

En karrypølse så stærk, at end ikke Chili Klaus vil kunne spise op, er vores gæt. 

Et besøg til Bruzzelhütte vil uden tvivl resultere i en masse gak og løjer, men tro os, når vi siger, at stedet ikke er for hverken sarte sjæle eller maver. 

Vil du vide mere om Hamborg?

Hvis du godt kunne tænke dig at lære endnu flere af Hamborgs seværdigheder at kende, så tjek denne artikel med en oversigt over de bedste seværdigheder i Hamborg. 

Scroll to Top