4 lækre rejsemål du SKAL besøge

Uanset om du har en eventyrer gemt i maven, eller om du bare trænger til luftforandring, kan du her i artiklen læse om 4 rejsemål, som du kraftigt bør overveje at få besøgt.

Er der noget bedre end at rejse? Ikke hvis du spørger os. Vi danskere har dog lidt en tendens til at besøge de samme destinationer år efter år, hvilket naturligvis kan være rart, men hvis du booker en uge på det sædvanlige hotel på Mallorca igen og igen, går du glip af alle de andre fantastiske rejsemål, som der er masser af.

Her i artiklen får du inspiration til din næste rejse.

Rom – tusinder af års historie samlet ét sted

Den italienske hovedstad har meget mere at byde på end blot pizza og pasta i massevis, for Rom er en by med historie. Rigtig meget historie faktisk. I storbyen finder du ca. 2.800 års historie, som strækker sig fra Romerrigets storhedstid til det 19. århundrede, hvor byen blev hovedsted i det forenede Italien.

Stemningen og atmosfæren i byen er fantastisk, maden er genial og så er der gode shopping-muligheder. Bruger du lidt tid på planlægningen af rejsen, er det tilmed relativt billigt at rejse til og bo i byen.

USA – den vestlige verdens hovedstad

Hvis du endnu ikke har besøgt de forenede amerikanske stater, skylder du dig selv at få det gjort. Man kan dårligt tænde for nyhederne uden at høre USA nævnt adskillige gange, for der er ingen vej udenom denne mastodont i det globale landskab.

De fleste har en holdning til den vestlige verdens galionsfigur, men for at du for alvor kan få en forståelse for det amerikanske folk, er det en nødvendighed at besøge det enorme land.

Landet er enormt, så der er mulighed for flere typer af ferier afhængigt af, hvor du vælger at lande. Vil du besøge vildmarken, kan du foretage et stop i Alaska. Trænger du til afslapning på stranden, er Florida et godt valg. Vil du på storbyferie, er New York et oplagt rejsemål, ligesom også Chicago og Los Angeles har masser af storbyliv at byde på.

Maldiverne – total afslapning

Nogle foretrækker ferier med masser af fart og aktiviteter. Andre er mere til at læne sig tilbage i en solseng. Drømmer du om at få dagene til at gå med intet andet end fred, ro, skønne omgivelser og kolde drinks i solen, er Maldiverne et oplagt rejsemål.

I Maldiverne er der ikke meget at komme efter, hvilket taler til destinationens fordel. Der er vand, sand og et dejligt klima – meget andet finder du ikke på det populære rejsemål.

Destinationen består af meget små øer, som du typisk kan udforske på mindre end et kvarter. Derudover er der massevis af små hytter ved vandet, ligesom du også finder spisesteder og barer, så du kan få fyld maven op, inden du enten kaster dig ud i det smukke blå vand, eller tager en lur i skyggen.  

Norge – smuk udsigt i det norlige Norge

Har du endnu til gode at opleve de norske fjelde, bør du straks booke plads på en færge og komme afsted. Vores nordiske nabo kan nemlig diske op med udsigter ulig noget andet, du tidligere har set.

Uanset hvor du kigger hen, vil du blive betaget af den smukke natur og de voldsomme men fascinerende fjelde.

 

Artiklen er bragt i samarbejde med Rejseliv.net

 

Scroll to Top