3 perfekte feriedestinationer for drengerøven

3 perfekte rejsedestinationer for drengerøven

Rigtig mange drengegrupper samles til en årlig drengerøvstur, hvor de kan slippe den indre drengerøv løs. Hvis du er en af dem, der hvert år mødes med gutterne til en fed ferie, hvor alt er som i gamle dage, så er artiklen her lige noget for dig. Her vil dig og dit slæng nemlig kunne finde inspiration til, hvor rejsen bør gå hen. 

Selvom mine venner og jeg ifølge vores dåbsattester ikke længere er drenge, men voksne mænd, må vi nok alle indrømme, at under overfladen af moden farmand spirer der stadigvæk et drengerøvssind, som vi af og til har behov for at få afløb for. 

I vores gruppe sker det som regel i forbindelse med en årlig ferie. Jeg ved fra andre bekendtskaber, at min drengegruppe og jeg ikke er de eneste, der drager afsted på drengerøvsture. Den slags bliver mere og mere udbredt, og det forstår jeg så udmærket godt. 

Selvom jeg elsker mit liv med familie og børn, så ville jeg lyve, hvis jeg hævdede, at jeg ikke af og til savner at være en ubekymret drengerøv, der drikker hjernen ud og slipper alle bekymringer om børn, bleer og pension. Sådan et frirum får jeg hvert eneste år på tur med drengene, hvor der udelukkende er fokus på at kigge på damer og drikke øl. 

Hvis du også drager afsted en gang årligt på tur med din drengeflok, kan jeg i den grad blåstemple nedenstående destinationer.

Hamborg 

Hamborg er en fremragende by til en drengerøvstur. Først og fremmest er afstanden til byen overkommelig, uanset hvor i Danmark man bor. 

Som regel er min drengeflok og jeg blot afsted 2-3 dage, og derfor går det ikke med en destination, der befinder sig for langt væk. Det gør Hamborg heldigvis ikke.

Stedet egner sig perfekt til en drengerøvstur af flere årsager. Dels foreligger muligheden for at se en rigtig god fodboldkamp i byen, hvor der er vild, vild stemning. Selvom Hamborg i skrivende stund blot spiller i den næstbedste række, er det ikke noget, der påvirker stemningen på stadion negativt. Når HSV triller bold, er der nemlig uhørt meget gang i den på lægterne, og en kamp på stadion kan være den perfekte optakt til en vild bytur.

Og når det kommer til bytur, må man løfte på hatten for Hamborg. Reeperbahn – som er et af byens varemærker – er en legendarisk gade på knap og nap en kilometer, hvor der virkelig er smæk for skillingen. Stedet byder på alt fra stripklubber og diskoteker til bordeller og hyggelige barer. Med andre ord er der noget for enhver smag. 

Derudover er min erfaring, at der findes rigtig mange gode og hyggelige spisesteder i Hamborg, og også dette betyder noget for min drengeflok – måske gør det også det for din? 

London

Ligesom Hamborg befinder London sig også i en fin afstand fra Danmark. Med fly tager det nemlig ikke lang tid at nå frem, og derfor egner destinationen sig fint til ture, hvor man blot er væk 2-3 dage. 

London kan mange af de samme ting som Hamborg. Også her kan man nemlig opleve fodboldkulturen fra dens bedste side. En mulighed for dette er på stadion, hvis en af de mange London-klubber spiller på hjemmebane, når man er på visit. Hvis dette skal lade sig gøre, skal der dog bestilles billetter hjemmefra. Den slags er nemlig umulige at opdrive på dagen. 

Et fint alternativ til stadionoplevelsen er at se en fodboldkamp på en pub, hvor dedikerede fans møder op. Det er selvfølgelig ikke helt det samme som at se kampen på stadion, men tæt på, og en fordel er, at afstanden til baren ikke er så stor på pubben, som den er på stadion. 

London er i øvrigt i mine øjne endnu mere turistvenlig, når det kommer til attraktioner end Hamborg. Så hvis man er fan af at se store lokalattraktioner, er London toppen. I den sammenhæng byder byen på blandt andet Big Ben og Buckingham Palace. 

Prag 

Sidste anbefaling herfra er Prag, som er Tjekkiets hovedstad. I Prag er der uendeligt mange muligheder for at få slukket tørsten. Byen byder på alt fra snuskede beværtninger til enorme, moderne diskoteker. 

De tjekkiske kvinder er ekstremt smukke, og øllene tilsvarende billige. What’s not to like? 

Hvis turen ikke kun skal gå op i øl og damer, så leverer Prag også varen på andre områder. Byen byder eksempelvis på en masse fine turistattraktioner, blandt andet Karlsbroen. 

God tur 

Jeg håber, at ovenstående var nyttigt og interessant for dig. Et sidste råd på falderebet er at planlægge jeres rejse i god tid. Det er nemlig bare lettest at finde billige rejser, hvis man booker, inden alle andre får samme idé.

Scroll to Top