Smykker til mænd

Som mand er disse smykker et kæmpe GO!

Der hersker desværre stadigvæk lidt en stereotypisk forestilling om, at smykker primært er for kvinder, hos mange. Hos Onlymen.dk er vi dog i den helt anden lejr! Vi synes nemlig, at der findes et utal af fede smykker til mænd, og i artiklen her kommer vi ind på, hvilke typer smykker, vi mener, kan fungere som prikken over i’et for et look.

Der findes en masse smykker, som i den grad kan påvirke helhedsindtrykket af en stil positivt! 

Nogle mænd har da også set lyset, men vi må desværre erkende, at det langt fra er alle mænd, der har overgivet sig til herresmykker, og det vil vi gerne gøre lidt ved.

Derfor fremhæver vi i de kommende afsnit en række smykker til mænd, som, vi mener, kan fuldende et look! 

Et flot ur

Langt de fleste mænd har efterhånden fået øjnene op, hvor fantastisk et smykke uret er.

Tidligere bar rigtig mange mænd et ur grundet urets praktiske funktion – altså evnen til at informere om klokken.

Denne funktion har ethvert ur stadigvæk den dag i dag, men da stort set alle ejer en mobiltelefon med indbygget ur, er det ikke længere den praktiske funktion, der er hovedårsag til, at mange mænd investerer i et ur.

I stedet skyldes det et urs æstetiske egenskaber. Et ur kan nemlig være prikken over i’et, der fuldender ens stilrene look, og et ur har den store fordel, at det fungerer både med et jakkesæt, en T-shirt og så videre.

En halskæde

Halskæde til mænd

Halskæden har endnu ikke – set i et bredt perspektiv – opnået lige så høj grad af popularitet, som uret har hos os mænd. Med det sagt må det dog konstateres, at en række mænd heldigvis har fået øjnene op for, hvordan en halskæde kan bruges til et finpudse et look.

Der findes mange forskellige typer af herrehalskæder, hvorfor der nok også skal være mindst en halskæde, som vil fungere til dit sædvanlige udtryk.

Et armbånd

Ligesom med halskæder findes der også rigtig mange forskellige armbånd. Derfor tør vi også godt vove pelsen og hævde, at du vil kunne finde mindst en håndfuld armbånd, som passer til din stil.

En ring

De fleste mænd bærer kun en vielsesring, og det er altså en skam! Der findes nemlig et utal af lækre ringe til mænd. Ringe, som kan fuldende et stilrent look.

Vil du se en masse lækre herresmykker?

Hvis ovenstående har vækket din lyst til at dykke ned i, hvad markedet byder på af herresmykker, så vil vi anbefale, at du besøger Henrikorsnes.dk, som er en af de førende forhandlere af herresmykker

Scroll to Top