Populære sommerhusområder i Danmark

Populære sommerhusområder i Danmark

Mange danskere vælger at holde ferie herhjemme, hvilket vi så udmærket godt kan forstå. Danmark byder nemlig på en masse fine seværdigheder samt feriemuligheder, og i artiklen her zoomer vi ind på de – i vores øjne – lækreste sommerhusområder i Danmark.

Shu-bi-duas nummer “Danmark” indkapsler på fornemmeste vis meget af det, som Danmark byder på i de varme sommermåneder. Særligt omkvædet rammer i vores øjne helt plet:

Storken er en dejlig flyver
Koen har en dejligt yver,
Danmark er et dejligt land
Kornet vokser vildt på engen
Bonden får sin mad på sengen
Dansken er en dejlig mand.

Hvis du også synes, at storken er en dejlig flyver, og at koen har et dejligt yver, samt at dansken er en dejlig mand, så har du helt sikkert intet imod at skulle holde ferie hjemme i vores lille andedam, og hvis dette er tilfældet, er du sikkert ganske nysgerrig på, hvilke sommerhusområder der er de lækreste, og hvad du hvad?

Faktisk er du så heldig, at vi gennemgår vores tre favoritområder i de kommende afsnit. Ikke tosset, vel?

Blåvand

Det vrimler altid med liv om sommeren i Blåvand, hvor særligt mange tyskere vælger at tage til. 

Der er rigtig mange årsager til, at Blåvand er blevet et så populært sommerhusområde, som tilfældet. 

Dels skyldes populariteten, at Blåvand byder på nogle af landets bedste strande. Derudover trækker det på ingen måde ned, at byen er ekstremt hyggelig, og at denne byder på en masse fine spisesteder samt gode shopping-muligheder.

Ydermere taler det til Blåvands fordel, at naturen i området er skøn.

Sidst, men ikke mindst holder mange af Blåvands turister af, at de ikke behøver at køre mere end tyve minutters tid for at komme til en storby – i hvert fald en storby efter danske forhold. Esbjerg ligger ikke meget mere end en spytklat fra Blåvand. 

Øster Hurup

Øster Hurup emmer af feriestemning i sommermånederne, hvor byen summer af glade mennesker.

Ligesom Blåvand befinder Øster Hurup sig også på den danske kyst. Modsat Blåvand, der befinder sig på vestkysten, befinder Øster Hurup sig dog på østkysten.

Øster Hurup er dog et rigtig fint bevis for, at østkyststrandene også har noget at byde på, når det kommer til gode badeforhold og mulighederne for at slikke sol i behagelige omgivelser.

Rømø

Rømø tiltrækker hvert år en masse turister til deres fine campingplads, men også mange turister vælger at indtage et eller flere sommerhuse på øen i løbet af et år, hvilket vi så udmærket godt forstår her hos Onlymen.dk.

Rømø er nemlig et dejligt naturskønt område med en fantastisk stor strand. Derudover byder Rømø på et fint stræde med hyggelige butikker, hvor man blandt andet kan shoppe tøj eller lave sine egne lys.

Strædet byder ligeledes på en række fine spisesteder.

Scroll to Top