Populære smykker til mænd

Populære smykker til mænd

Det bliver mere og mere populært at bære et eller flere smykker som mand, og i artiklen her kigger vi nærmere på, hvilke smykketyper der særligt har vundet indpas hos mændene.

Før i tiden herskede der hos mange en holdning om, at smykker udelukkende var noget for hunkøn. Den holdning er der dog ikke særligt mange, der indtager længere.

I dag er der nemlig intet odiøst i, at en mand bærer et smykke. Faktisk er det nærmere reglen end undtagelsen. 

I løbet af de seneste år er flere og flere mænd nemlig hoppet med på smykke-trenden, og herunder zoomer vi ind på de smykketyper, der særligt har vundet indpas hos mændene.

Halskæden

Når det kommer til smykker, er halskæden er sand klassiker, og halskæden er da også et af mest populære smykker hos mændene.

At halskæden er så populær, som tilfældet er, skyldes flere ting. Dels skyldes det, at udvalget af halskæder til mænd i dag er kæmpestort, hvorfor der er noget for enhver smag. 

Derudover skyldes det uden tvivl, at en halskæde passer godt sammen med meget forskelligt tøj, og at en halskæde ofte kan være prikken over i’et for et outfit.

Armbånd

Ligesom halskæden er et armbånd også en klassiker inden for smykker, og ligesom halskæden er armbåndet også blevet et yderst populært smykke at føje til sin garderobe som mand.

Som smykketype har armbåndet flere af de samme forcer som halskæden. Udvalget af armbånd er nemlig også kæmpestort, og et armbånd fungerer rigtig godt til meget forskelligt tøj. 

Ringe

Hvis du synes, at halsklæder og armbånd er for iøjnefaldende smykker, er en eller flere ringe et godt alternativ. 

Også dette smykketype er et, som flere og flere mænd ser værdien, hvilket vi så udmærket godt forstår her hos Onlymen. 

Scroll to Top