Hvilken datingside er ældst?

Hvilken datingside er ældst?

Hvilken datingside er ældst, og findes denne mon stadigvæk? Dette kigger vi nærmere på i artiklen her. Vi starter med at belyse spørgsmålet fra et udelukkende dansk perspektiv, hvorefter vi zoomer lidt ud og besvarer spørgsmålet fra et globalt perspektiv. 

Den ældste datingside i Danmark er Dating.dk. 

En side, som stadigvæk fungerer i bedste velfungerende. Faktisk går det stadigvæk så godt for Dating.dk, at den i skrivende stund er den største danske datingside målt på antallet af medlemmer. 

Lanceringen af Dating.dk fandt sted tilbage i 1998, og allerede året efter fik Dating.dk selskab af Single.dk, der – ligesom Dating.dk – stadigvæk eksisterer i dag i bedste velgående. 

Hvad med på verdensplan?

Hvis Dating.dk skulle have været verdens ældste datingside, skulle denne have været tre år hurtigere ude af starthullerne.

Verdens første datingside blev nemlig lanceret i 1995, hvor Match.com gik liv for første gang nogensinde.

Når det kommer til online dating, tyder noget på, at det virkelig kan betale sig at være first mover, for ligesom Dating.dk og Single.dk så er Match.com også den dag i dag en stor succes. 

Faktisk er Match.com en af verdens førende datingsider og et koncept, der er udrullet i mere end 20 forskellige lande, heriblandt også Danmark.

Tak til Datinghelp.dk

Ovenstående artikel er produceret med assistance fra de gode folk fra Datinghelp.dk, der rådgiver og hjælper danskerne med at finde kærligheden.

Vi takker mange gange for hjælpen med artiklen!

Scroll to Top