Disc golf - Hop med på moden før det er for sent

Disc golf – Hop med på moden før det er for sent

Er du en af dem, der aldrig kom i gang med at spille golf, før alle dine venner var semi-proffer? Det er i hvert fald en situation, vi selv er bekendt med. Derfor “discer” vi op med et godt råd, så du er klar til at lave et godt drive ind i 2023.

Hvis du ikke ved, hvad disc golf er, så kender du det måske som frisbee golf.

Dette er efterhånden blevet en anerkendt sport, og det blomstrer op med baner i hele Danmark. Modsat almindelige golf er disc golf gratis at spille de fleste steder, og det eneste, du skal bruge for at spille disc golf, er egentlig dit eget disc golf sæt. 

Som du måske kender fra golf, hvor man har forskellige jern og køller, ja så har man også forskellige discs. 

Ellers er disc golf ligesom almindelig golf, man bruger bare noget, der minder om en frisbee. 

Grunden til at det ikke hedder frisbee golf er egentlig, at der er taget patent på navnet frisbee. Vi har læst meget mere om disc golf på hjemmesiden Caminoking.dk

På hjemmesiden kan du læse alt om reglerne til disc golf, hvor du også kan blive klogere på, hvilke udtryk man bruger, når man er ude at spille. På den måde skal du lyde overlegen over dine konkurrenter og dine modspillere.

En anden måde at få en fordel over de andre er ved at have de rette discs. Find blandt andet en stort udvalg på ovenstående link. Der er nemlig mulighed for at bruge forskellige disc alt efter om du skal lave et drive, et pot, eller blot skal lave korte indspil ind mod kurven.

Vi er først selv lige kommet med på moden i år, men vi er allerede bidt af disc golf. Mangler du en god julegave til dig selv, en kammerat, eller en ny aktivitet at starte op med kæresten? Så kan det være, at du skal købe en disc. Du kommer højst sandsynlig ikke til at fortryde det. Det har vi i hvert fald ikke gjort.

Så hop nu med på moden, når vi nu slynger om os med anbefalinger. Vi håber, at dillen også er noget for dig, og at sporten er kommet for at blive. Nu har du lidt at se frem til igen, når vi når et vejr, hvor vi ikke skal fryse vores fingre længere. 

Tak fordi du læste med – Måske vi ses i parken! 🙂

Scroll to Top