Første stykke sexlegetøj til mænd

Hvilket sexlegetøj findes der til mænd?

Der findes efterhånden en hel del forskelligt sexlegetøj med mænd som målgruppen, og i artiklen her vil vi zoome ind på nogle af de mest populære sexlegetøjsprodukter til mænd.

Overvejer du at peppe sit sexliv op med lidt sexlegetøj, så er der efterhånden rigtig mange forskellige muligheder som mand. 

Herunder gennemgår vi en række af de mest populære typer sexlegetøj til mænd.

Fleshlighten

En Fleshlight er et onaniredskab formet som en lommelygte – deraf navnet. 

Tager man låget af en Fleshlight, kommer der en åbning til syne. En åbning, som man kan penetrere med sin penis.

En Fleshlights åbning kan både imitere en vaginal åbning, en anal-åbning eller en oral-åbning.

Sexdukken

Sexdukken er en klassiker, når det kommer til sexlegetøj til mænd, og når det kommer til sexdukken som koncept, er der virkelig sket en massiv udvikling de seneste år.

Tidligere var denne kategori nemlig udelukkende forbundet med den lidt tarvelige lolita-dukke, der minder lige så meget om et badedyr som om et stykke sexlegetøj. Sådan er det heldigvis ikke længere den dag i dag.

I dag kan man nemlig blandt andet finde luksuriøse sexdukker af massiv latex, der tager sig meget livagtige ud. 

Penisringen

Med en penisring kan man få en hårdere rejsning og en stærkere orgasme. Noget, som de fleste mænd værdsætter, hvorfor det ikke er så underligt, at penisringen er blevet så populær, som den er.

Der findes mange forskellige penisringe. Nogle er helt simple, mens andre er avancerede, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at de kan vibrere.

Scroll to Top