De værste gaver, du som mand kan give din partner

Disse gaver må du som mand aldrig give din partner

En gave er ikke bare en gave. Ligesom et billede siger en gave nemlig nogle gange mere end 1000 ord, og selvom du måtte have de bedste intentioner, kan du komme meget galt af sted, hvis du kommer til at give en gave med en masse negative konnotationer. Det satser vi dog på, at du undgår, i og med du har fundet frem til vores artikel, hvor vi fremhæver 3 gavetyper, du for alt i verden skal undgå at give din partner.

Hvis du gerne vil bevare den gode stemning i hjemmet, er det vigtigt, at du gør dig umage med gavekøbene. 

Der findes nemlig nogle gaver med en række negative konnotationer, og hvis du giver din partner en sådan en, er det ikke urealistisk, at stemningen i hjemmet bliver en smule trykket de næste uger – ja sågar måneder – hvis du er sammen med typen, der bærer nag.

Vi satser dog på, at det næppe går så galt, når du er endt på artiklen her.

Kort herunder gennemgår vi nemlig 3 gavetyper, du bør afholde dig fra.

Gaver, der skriger: tab dig!

Selvom din partner måske har snakket om, at vedkommende har lyst til at leve sundere og komme i bedre form, er det sjældent særligt velset at give en gave, der mellem linjerne siger: Tab dig, dit tykke dyr.

Derfor bør du afholde dig fra at give fitnessmaskiner, abonnement til et fitnesscenter, slankebøger og deslige. 

Du er blevet gammel at se på-gaver

Anti-age-cremer og deslige er altid no go, så hold dig fra den slags, uanset om cremerne måtte stå på ønskelisten eller ej. 

Kvinder klarer de huslige pligter-gaver

De dage, hvor kvinderne stod for alle de praktiske opgaver i hjemmet, hører fortiden til. I dag skal begge parter tage del i slæbet, og derfor må du aldrig give en gave, der leder tankerne hen på kvinderollen i 1960’erne. 

Hold dig derfor for god til at give din partner en ny støvsuger, nye gryder, nyt strygejern og lignende.

Tak til Gave-til-mand.dk

Ovenstående artikel er produceret med assistance fra gave-eksperterne, der står bag gave-til-mand.dk. Et site, der dog ikke har fokus på gaver til kvinder, men derimod gaver til mænd.

Scroll to Top