Gratis lydbøger i flere måneder

Der findes efterhånden en del lydbogsservices på markedet, og disse services er i hård intern konkurrence, hvilket bevirker, at du vil kunne lytte til lydbøger gratis i flere måneder, hvis du spiller dine kort fornuftigt.

Hvis du endnu ikke er hoppet med på lydbogsbølgen, så har du gode kort på hånden i forhold til at få gratis adgang til lydbøger i flere måneder.

Sagen er nemlig den, at langt de fleste lydbogsservices byder på en gratis prøveperiode for nye brugere. Typisk er denne gratis prøveperiode på 30 dage, og da der i dag findes over 6 forskellige lydbogsservices, vil du uden besvær kunne lytte gratis i et halvt år.

Hos Lydbølgen.dk kan du finde en oversigt over de bedste lydbogsapps, og via denne oversigt fremgår det, hvilke lydbogsapps der byder på gratis prøveperioder og i hvor lang tid. Vi anbefaler, at du stikker snuden forbi dette site, hvis du ikke er afvisende over for at blive lydbogslytter.

Et super alternativ til radio og podcast

En lydbog kan konsumeres på stort set alle tidspunkter, hvorfor den adskiller sig markant fra en almindelig fysisk bog.

En sådan vil du nemlig eksempelvis ikke kunne læse, mens du kører bil, mens der ikke er noget, som står i vejen for, at du vil kunne lytte til en bog, mens du befinder dig på landevejene. 

Med fremkomsten af de mange forskellige lydbogsapps er det på mange måder blevet lige så let at lytte til lydbøger, som det er at høre radio og podcast. Derfor er lydbøger da også blevet et rigtig godt supplement og alternativ til disse medier.

Radio og podcast kan uden tvivl være fantastisk, men det kan en lydbog altså også, og en lydbog kan indiskutabelt noget helt andet end de to andre medier.

Scroll to Top