Gadgets til bilen

Fede gadgets til bilen

Der findes mange forskellige gadgets til biler. Nogle er ekstemt nyttige, mens andre er mere blærede end decideret nødvendige. Heri artiklen giver vi dig et overblik over vores yndlingsgadgets til bilen. Måske nogle af disse bliver fast inventar i din slæde? 

At sidde bag et rat og rulle afsted på fire hjul kan være virkelig fedt. Og faktisk kan det blive endnu mere fedt, hvis man har styr på sine gadgets.

Herunder præsenterer vi dig for vores yndlingsgadgets til bilen. Det er næppe alle, der er nyttige for dig, men vi gætter på, at mindst en håndfuld af dem vil begejstre dig.

Solbriller

Ikke alene er solbriller praktiske, når man kører i modlys. Derudover kan solbriller også bidrage til at give en det look, der gør, at damerne lige kigger en ekstra gang. Med de rette solbriller bliver man nemlig en vaskeægte playboy, samtidig med at der kommer styr på sikkerheden, da man ikke blændes. 

Værktøjskasse 

Det er en god idé altid at have en værktøjkasse i bilen. Man kan nemlig komme ud for udfordringer, som lader sig relativt let håndtere, hvis da bare man har værktøjet i orden. Det være eksempelvis et dækskifte.

Skærme til bagsæderne

Hvis man har børn og sommetider kører lange ture, så kan det være en god idé at investere i skærme, der kan monteres på forsædets nakkestøtter. Via disse skærme kan ungerne se film, hvilket formentlig sørger for, at køreturen forløber  både hurtigere og mindre besværligt.

Mobilholder til foruden

Rigtig mange benytter mobiltelefonen som GPS. Det forstår vi godt, da GPS-systemerne i langt de fleste mobiler i dag er ekstremt gode! 

Ulempen ved at bruge mobilen som GPS er sommetider dog, at den kan være lidt svær at placere nogen steder. Det er de færreste biler, som har en hylde eller lignende, der passer perfekt til ens mobil. Dette besvær fører måske til, at man anbringer sin mobil i skødet, hvilket slet, slet ikke er godt for sikkerheden. Når man kigger ned for at se, hvornår man skal dreje af, fjerner man nemlig alt sit fokus fra vejen.

Derfor anbefaler vi en mobilholder, der kan placeres i forruden. På den måde kan du placere din mobil et sted, der ikke påvirker din kørsel negativt.

Rudolfkostume til bilen

Et Rudolfkostume er ganske rigtigt lidt bøvet, ja, men det er altså også lidt sjovt. Hvis du elsker jul og er lidt af en spasmager, så sæt lidt kulør på trafikken i juletiden med et gevir samt en rød næse til bilen.

Elektronisk P-skive

En elektronisk P-skive er dels anbefalesesværdig, fordi den kan spare dig for bøder, hvis du er glemsom. Derudover er den væsentligt pænere end en analog P-skive, hvorfor den bidrager positivt til bilens æstetik som helhed.

En powerbank

Hvis du altid har en powerbank liggende i handskerummet, vil du altid have mulighed for at oplade mindre elektronisk udstyr, og dette vil formentlig være yderst værdsat. En powerbank er derfor gaven til ham, der er lidt mobilafhæning, og som ikke kan udstå tanken om at skulle sidde i en bil med en død telefon. 

Solskærme

Hvis man har børn på bagsædet, kan det være en god idé at investere i solskærme, der sikrer, at ens unger – selv ikke på de varmeste sommerdage – blændes. Foruden at bidrage til at undgå, at ungerne blændes af solen, sørger solskærme også for at holde temperaturen i bilen nede.

Luftfrisker 

En bil er ekstra lækker, hvis den er ryddelig og velduftende. Det ryddelige må være op til din ordenssans, mens duften kan hjælpes på vej af en luftfrisker. 

Tak til gaveinspiration.dk

Ovenstående artikel er forfattet i samarbejde med folkene fra gaveinspiration.dk

Tak for assistancen!

Scroll to Top