5 ting du kan lave derhjemme, når du er isoleret grundet corona

De af os som har fulgt statens retningslinjer omkring coronavirus, har låst os selv inde det seneste lange stykke tid. Tanken om at man gør det rigtige og er lidt af en helt, er imidlertid ikke helt nok til at fordrive tiden derhjemme alene. 

Går du og keder dig i øjeblikket, er du langt fra den eneste, men sådan behøver det ikke være. I det følgende kan du læse vores 5 forslag til, hvad du kan kaste dig over, imens du sidder isoleret derhjemme.

Start en blog

Langt størstedelen af alle danske bloggere er kvinder. Det er der helt sikkert adskillige årsager til, hvilket vi ikke vil komme nærmere ind på i denne artikel. Til gengæld vil vi opfordre til, at du hjælper med at tippe balancen, så der er flere mandlige bloggere.

At starte sin egen blog behøver ikke tage meget mere end et par minutter. Næste skridt er dog væsentligt mere tidskrævende, for en blog uden indhold er ikke meget værd.

Inden du går i gang med at skrive, bør du dog finde ud af, hvad du gerne vil skrive om. Tag meget gerne udgangspunkt i dine interesser. Uanset om det er mode, gaming, film, sport eller noget femte, bliver dine skriverier med garanti bedre, hvis du skriver om noget, som du brænder for.

Se en masse serier

Hvis du har en nogenlunde travl hverdag normalt, har du sikkert ikke tid til at følge med i samtlige serier, som gutterne ser og anbefaler dig. Lige nu er derfor et oplagt tidspunkt at få fulgt op på de afsnit af Game of Thrones, du mangler at se, ligesom du passende kan komme i gang med at se Breaking Bad, Ozark, Tiger King, eller hvad din omgangskreds ellers taler om.

Nyd det gode vejr

Det blev gudskelov aldrig til et udgangsforbud i Danmark, så selvom du bor i lejlighed uden egen have, kan du stadig godt komme udenfor, så længe du holder dig fra alt for store menneskemængder.

I skrivende stund (21. april) er vejret fremragende, så kom ud og nyd solen, drik et par kolde øl med en kammerat og få noget kulør – så ligner det ikke, at du har tilbragt karantænen i en mørk kælder, når du en gang skal tilbage på arbejde igen.

Få klaret opgaverne derhjemme

Dette tip kunne ligeså godt være sponsoreret af din bedre halvdel, men vi mener det faktisk, når vi siger, at du med fordel kan få indhentet alt det forsømte derhjemme. 

Undertegnede har selv været i haven, malet garageport, hovedrengjort og alt det andet (lidt kedelige), som man ellers ikke får gjort i dagligdagen.

Kom i form

Sommeren venter lige rundt om hjørnet og det er derfor ved at være sidste udkald, hvis strandkroppen skal køres i stilling til at imponere damerne på stranden.

Vi ved godt, at fitnesscentre rundt omkring i landet har været lukket længe, men det betyder heldigvis ikke, at du ikke kan få trænet. 

Mave- og armbøjninger og løft af håndvægte kan sagtens klares hjemme i stuen eller i haven. Konditionen kan du træne ved løb eller på jernhesten og så kan du passende gøre noget ved kosten, nu du har tiden og overskuddet.

Scroll to Top