Fansite slår eksperterne på ishockeyodds

Fansite slår eksperterne på ishockeyodds

Selvom man er en såkaldt oddsekspert på et bestemt område, så kan det være svært at have et bettingregnskab med en tilbagebetalingsprocent på over 100.

Mens flere bettingsider tager betaling for adgangen til deres eksperters odds, så ser det faktisk ud til, at en ishockeyfanside har overhalet eksperterne, når det gælder tilbagebetalingsprocenten.

Rungsted Seier Capital-fansitet Champagnebugten har som en fast del af deres indhold spilforslag på klubbens kampe. Fansitet deler gratis deres ishockeyodds med deres følgere, der gør klogt i at følge disse, for tilbagebetalingsprocenten ligger faktisk højere end den, som fleste af landets øvrige ishockeyeksperter disker op med.

Anden sæson af Champagnebugtens ishockeyodds gav en tilbagebetalingsprocent på intet mindre end 116,47, hvilket omsat til ikke-bettingsprog betyder, at har man fulgt fansitets spilforslag, så har man i gennemsnit tjent 16,47 kr., for hver gang man har spillet 100 kr.

Set over de to sæsoner ligger tilbagebetalingsprocenten på hele 122,35, hvilket er mere end fem procent højere, end hvad de dygtigste ishockeyeksperter ligger på blandt de danske spillesider.

Ikke ekspert – bare fan med en stor passion

Kampen mod bookmakerne kan være brutal, især hvis man som oddser vil have et overskud på sit oddsregnskab. Det er langt fra alle spillere, der formår det – især over længere tid.

Det er også derfor, at flere og flere spilforslagssider har eksperter tilknyttet, der oftest fokuserer på en eller meget få sportsgrene i håbet om at få en fordel i kampen. Champagnebugten tog her en yderligere indsnævring af fokusområdet, idet de kun laver spilforslag på Rungsted Seier Capitals kampe.

– Ishockeyoddsene opstod, da vi ønskede at give vores følgere lidt ekstra lir på kampdagen, samtidig med at vi forhåbentlig kunne hjælpe folk med at gøre deres sæsonkort billigere via gevinsterne fra spillene, fortæller Lars Johansen fra Champagnebugten.

– Vi valgte at fokusere udelukkende på Rungsteds kampe. I første sæson kørte vi ofte en ”Champagnebugten-special”, hvilket var Rungsted til at vinde, samt over 4,5 mål i kampen. Det var indtil at Nordicbet helt fjernede de spilmuligheder på Metal Ligaen.

Konservativ tilgang til spil

Går vi de indtil videre 92 spilforslag igennem på Champagnebugten.dk, så ser vi hurtigt, at de sjældent er høje – faktisk sjældent over odds 2.00 – og det er der en grund til.

– Spilforslagene kører nok med en lidt anden tilgang, end den man typisk ser på andre oddssider. Det skyldes flere ting. Den første er, at jeg personligt hader at tabe penge, så spilforslagene er sjældent chancespil men derimod spil, som vurderes til at have en meget høj sandsynlighed for at gå hjem.

– Det betyder en meget mere konservativ tilgang til valgene, hvilket også kan ses på vores hitrate, da vi statiskset rammer to ud af tre spil. Jeg kan ikke finde på at vælge et spil, blot fordi oddset er højt, hvis jeg ikke vurderer, at chancevurderingen er overvejende høj. Det er i min optik rene lottokuponer – og det bliver vores spilforslag ikke, fortæller Lars Johansen.

Fansitet Champagnebugten.dk blev grundlagt i 2017 og har i dag tæt på 75.000 sidevisninger i gennemsnit om året.

Scroll to Top