Disse 3 ting SKAL du lave med vennerne

For at få gode og stærke venskaber, der holder i lang tid, er det vigtigt at lave en masse sjove og forskellige aktiviteter sammen. Det er derfor vigtigt at I prioriterer hinanden i en ellers stresset hverdag, så I holder kontakten vedlige, og får støttet op om hinanden, når der er brug for det.

I dagens teknologiske samfund, er den vigtige fysiske tilstedeværelses blevet byttet ud med at chatte og foretage telefonopkald. De fleste gange er dette alene ikke nok, for at skabe et stærkt og langt venskab. Det er nemlig vigtigt med rigtig fysisk tilstedeværelse for at styrke jeres bånd.

Hvis det så blot er et par timer I trækker ud af kalderen om måneden, for at kunne lave noget fælles, så er det nogle betydningsfulde timer for jeres venskab! Desuden er der ikke noget federe end at få et pusterum fra hverdagens trummerum, hvad enten det er ved at nyde et par øl med vennerne, holde en spilleaften eller tage på vandretur i naturen.

Der er en million aktiviteter, som du kan lave, når du hænger ud med dine venner. Her får du nogle af de bedste og sjoveste, som I bør fortage.

 

Hold en spilleaften

Fans af Scrabble, ludo eller poker? Det er for de fleste sjældent at brætspillene samt kortspillet bliver taget frem, og der bliver spillet alverdens spil langt ud på natten. Der er ikke noget der overgår et godt gammeldags brætspil, og dette bliver alt for ofte glemt. Så find spillene frem, opret turneringer og konkurrer med hinanden.

Hvis I ikke er de heldige ejere af særlig mange brætspil, så grib controlleren, og udfordre hinanden på din PlayStation. I kan tørre jeres gamle Wii eller Xbox af for støv, og tage et virtuelt tennismatch. Dette er en også en fantastisk måde at tilbringe tid med dine venner på, som bringer en masse sjov.

 

Prøv nogle sjove aktiviteter

Der findes mange sjove aktiviteter som du kan lave med drengene, hvor I både får bevæget jer, og får en sjov og spændende oplevelse. Hvis I eksempelvis er fascineret af våben og krig, så kan I tage ud og spille hardball hvor en realistisk oplevelse simuleres. Det gør det sjovere når våbne er autentiske, så det er en god idé at have udstyret i orden. Så find og køb hardball til turen med gutterne her. På den måde får en fantastisk tur, hvor det i hvert fald ikke er gearet, der er noget i vejen med.

Hvis du er mere til softguns, så findes der også masser forskellige slags af disse. Du kan altså nemt finde en der passer til din smag og dit budget, og som du næppe får lyst til at give slip på igen. Find et stort udvalg af softguns hos Handelshusetaulum, og lad kampen begynde!

Camping

Camping er et fantastisk eventyr, hvor alle garanteres at have en skøn og anderledes oplevelse. Camping giver dig mulighed for at oprette forbindelse til dine venner på et dybere niveau, mens I muligvis er ude af comfort zone. I Får den ubeskrivelige oplevelse af at overnatte i et telt ude i naturen, og vågne op på en halvflad luftmadras, alt imens i er i hinandens selskab og skaber gode minder sammen.

I kan kombinere jeres campingtur med en vandretur. Tag jeres telt og soveposer på ryggen og oplev naturen, mens i vandrer ud i det fri. Der findes massere af vandrestier i Danmark, men I finder helt klart nogle mere specielle, hvis I drager mod eksempelvis Norge, og tager en tur i fjeldene. Dermed kommer I til at nye naturen, mens I kommer tættere på hinanden, og får en uforglemmelig oplevelse.

Scroll to Top