Disse 3 stadioner bør enhver fodboldelsker besøge i løbet af sit liv

Hvis du er fodboldelsker, bør du sommetider forkæle dig selv med en fodboldtur til udlandet. Hvis du er enig med os i dette og kunne bruge lidt inspiration til, hvilke stadioner der kunne være fede at besøge, er artiklen her, lige hvad du har brug for. I denne kommer vi nemlig med tre bud på stadioner, hvor du vil kunne få oplevelser udover det sædvanlige. 

Intet ondt ord om superligaen…

Men…

En kamp mellem Horsens og Lyngby på en kold novemberdag får sgu de færreste mennesker op at ringe. 

Selvom sporten er den samme, tåler en kamp som den føromtalte næsten ingen sammenligning med opgør som:

  • Real Madrid vs. Barcelona
  • Manchester United vs. Arsenal
  • Dortmund vs. Bayern.

Den atmosfære, nerve og intensitet, der kan opleves til kampe som disse, kan nærmest ikke beskrives med ord og er desværre noget, som ikke rigtig kan opleves til en superliga-kamp. Ej heller til kampe mellem FCK og Brøndby, selvom stemingen til deres kampe bestemt må siges at være rigtig god og intens.

Hvis du elsker en god, vild og intens stadionoplevelse, bør du besøge et eller flere af de stadioner, vi nævner herunder. 

Disse har nemlig ry for at huse vilde, vilde fans, der kan skabe en stemning og atmosfære udover det sædvanlige. Derudover er de også hjemmebaner for hold, der har ry for at spille noget interessant, medrivende bold, hvilket bestemt ikke trækker ned.

Signal Iduna Park, Dortmund

Elsker du underholdende fodbold og lidenskabelige, dedikerede fans udover det sædvanlige, så anbefaler vi en tur til Dortmunds stadion Signal Iduna Park.

Samlet set har dette stadion en kapacitet på 80.000, og det er de færreste af tilskuerne, der kører på frihjul. Næsten alle bidrager nemlig til at skabe en voldsom intens atmosfære.

Særligt dedikerede er de fans, der står på endetribunen, der kaldes “den gule mur”. 

Estádio da Luz, Lissabon

Estádio da Luz er hjemsted for SL Benfica, en af Portugals mest succesfulde klubber.

Stadionet har en kapacitet på mere end 65.000 tilskuere og er kendt for sin fantastiske atmosfære.

I vores øjne er det et lidt undervurderet stadion, når man taler om vilde stadionoplevelser, hvilket blandt andet hænger sammen med, at portugisisk klubfodbold af en eller anden grund ikke altid får så meget opmærksomhed, som det burde. Niveauet er nemlig rigtig, rigtig højt, og fansene er passionerede udover det sædvanlige.

La Bombonera, Buenos Aires

La Bombonera er hjemsted for Boca Juniors, en af de mest berømte klubber i Argentina. Stadionet har en kapacitet på mere end 50.000 tilskuere og er kendt for sin intense atmosfære – særligt til kampe mellem Boca Juniors og River Plate går det meget, meget vildt for sig. Opgør, der kaldes superclasico, da klubbernes rivaliseringshistorie er yderst, yderst lang. 

Det er dog ikke kun, når River Plate tropper op, at det går vildt for sig på La Bombonera. Det gør det altid. 

Desværre nogle gange også for vildt. Med jævne mellemrum kører der nemlig triste historier omkring kampafbrydelser og i sjældne tilfælde dødsfald grundet voldsomme uroligheder på tilskuerpladserne.  

Tak til billige-fodboldrejser.dk

Ovenstående artikel er produceret i samarbejde med billige-fodboldrejser.dk. En platform kreeret af folk, der bedre end de fleste ved, hvor man kan få sig en vild stadionoplevelse. 

Scroll to Top