Derfor bør du altid tage cyklen til arbejde

Derfor bør du altid tage cyklen til arbejde

Er afstanden til dit arbejde virkelig så lang, at du er nødt til at tage bilen? Hvis nej, hvorfor så ikke svinge benet om jernhesten og tage cyklen til arbejde?

Bilen kan til tider være mere besværlig. For med myldretrafik, en benzintank på de sidste dråber og frygten for at få en skramme fra en anden parkeret bil – ja, så kan du slippe bekymringerne ved at cykle. I denne artikel kan du blive klogere på fordelene ved at cykle til arbejde.

Motion til ingen penge

Det anbefales, at du motionerer 30 minutter om dagen. Har du blot 4 km til arbejde, og 4 km hjem, så er den tjans klaret, hvis blot du cykler. Har du længere, så tænk på, at det er endnu bedre for kroppen. Det er ovenikøbet ganske gratis motion. Husk dog ikke at lade sporten tag overhånd, og cykl ej for hurtigt. 

Derfor er det vigtigt, at du bærer cykelhjelm hver gang, du tager cyklen. Det kunne fx være en Specialized cykelhjelm. En Specialized cykelhjelm er én af de bedste på markedet, og så findes den i et stort udvalg. Du kan se mere her for information om en Specialized cykelhjelm.

Billigere i drift

Jo mere du bruger bilen, jo mere slider du på den – og med tiden skal du oftere forbi værkstedet. Godt nok skal du også vedligeholde en cykel, men det kan du nu gøre for ganske få penge. Bare du passer på den.

Cykl direkte forbi storbyens myldretrafik

Når bilerne holder i kø i lange baner midt i storbyens myldretrafik, kan du nærmest bare vinke til bilerne, mens du drøner afsted på din cykel. For det er kun i meget sjældne tilfælde, at der opstår myldretrafik på en cykelsti.

Parkér hvor du vil

Gratis parkering lyder nu meget godt, ikke? Cykler du, kan parkere lige hvor du vil – kvit og frit.

Scroll to Top