Vores bud på 3 bedste drengerøvsserier

Gennem tiden er der lavet et par vaskeægte perler, når det kommer til drengerøvsserier, vellykkede føljetoner, der byder på lækre damer, kække bemærkninger og en masse fede karakterer. De seneste dage har vi på redaktionen summet over, hvilke drengerøvsserier der er de allerbedste, og i artiklen her kan du se, hvilke tre vi endte med at pege på som vores favoritter.

En drengerøvsserie byder ofte på lækre damer, sjove kommentarer, en del action og en masse fede karakterer, der gør alt det, som vi andre ikke tør. 

Gennem tiden er der lavet en masse vellykkede drengerøvsserier, og herunder fremhæver vi, i vilkårlig rækkefølge, de tre, der – i vores øjne – er de allermest vellykkede. 

Californication 

I Californication følger vi den talentfulde, men udfordrede forfatter Hank Moody, der er flyttet til Californien.

Selvom Hank har en masse kørende for sig – han er charmerende, har kvindetække og er meget talentfuld – så er hans liv alligevel noget rod. 

Gang på gang ødelægger han forholdet til kvinden i sit liv ved at være lige dele dum og uheldig. Derudover kæmper han med skriveblokade, hvilket ikke er så heldigt, når ens job er forfatter.

Californication er en fantastisk drengerøvsserie, fordi den både er sjov, alvorlig og meget dyb. 

Derudover møder man i løbet af de syv sæsoner, som serien vare, en masse dejlige damer uden særligt meget tøj på. Noget, som vi drengerøve rigtig godt kan lide!

Klovn

I vores øjne er Klovn den bedste danske komedieserie, der nogensinde er lavet. Samtidigt er det ifølge os en af de bedste drengerøvsserier, der findes, og det skyldes i høj grad Casper Christensen, der i serien brillerer som en forstærket udgave af sig selv og en rigtig drengerøv.

I løbet af de nuværende 7 sæsoner byder serien på et utal af hylende morsomme pinlige optrin – særligt fra Frank – og uendeligt mange sjove drengerøvscitater fra Casper. Et par af vores favoritter kommer her:

  • Du kan ikke ha’ en luder boende…det skider jeg på, det ka’ du ikk’!
  • Det er noget af det første… Hvis du vil lave dén, så er det noget af det første. Hvis du møder en ung pige, som du aldrig har set skide, kan du selvfølgelig tage turen. Men din kæreste – du ved, du går i skoven, hun slår en skid, og når du kommer hjem, hvor hun går på lokum, og der stinker ad helvedes til… Så er der ikke noget i dét. Jeg tror ikke, du gider mere end tre gange
  • Jeg har White House Potential, det betyder at 95 % af alle beslutninger jeg træffer, er de rigtige. Og så kan du altså dertil gange det med karisma
  • Benægt, benægt, benægt – og hvis det ikke virker, så lyv, lyv, lyv!

Entourage

I Entourage følger man den unge TV-stjerne Vincent Chace og hans “entourage”, der består af to barndomsvenner og hans bror. 

Serien byder først og fremmest på en masse sjove optrin og underholdende konflikter, dels mellem drengene selv, men også de folk de møder, heriblandt den legendarisk Ari Gould, der er Vincents agent. 

Derudover byder serien jævnligt på guf for øjet, hvilket i høj grad hænger sammen med, at Vincent – mildt sagt – har styr på det med damerne.

Scroll to Top