To billige og ikke mindst gode rejsemål i Europa

Selvom der måtte være lavvande på kistebunden, er der ikke nødvendigvis nogen grund til at undertrykke en boblende rejselyst. Der findes nemlig adskillige områder i Europa, hvortil en rejse ikke behøver at være særligt dyr for at blive god, og i artiklen her peger vi to konkrete byer, der falder ind under denne kategori.

H.C. Andersen er blandt andet kendt for citatet: “At rejse er at leve,” og hvis du spørger os, så ramte den gode gamle H.C. den lige i r…. med det citat.

Hos Onlymen elsker vi nemlig at rejse, og vi gætter på, at du er præcis ligesom os, i og med du er endt på artiklen her. At også du elsker rejser til Europa, Asien, Sydamerika og så videre.

At rejse kan være en bekostelig affære, men det behøver det altså ikke at være. 

Både transport og ophold kan nemlig gøres ganske billigt, hvis du er strategisk, forudseende og indstillet på ikke at leve som en kejser. 

Tør du blaffe?

Hvis du vil holde transportudgifterne helt nede, er et godt tip at blaffe. 

Udover at du kan komme gratis frem til din destination, vil du også komme til at møde en masse spændende mennesker, du ikke ellers ville have mødt, hvis du havde taget toget eller flyet.

Det kan dog også sagtens være, at du kommer til at møde nogle tossede mennesker ved at blaffe, men hey, så får du blot endnu en god historie til banken med sjove anekdoter, du kan underholdende dine venner og familier med.

Er du ude i god tid, er tog ofte billigt

Hvis du bestiller dine togbilletter i god tid, plejer dette at kunne gøres ganske billigt, og dette gælder faktisk, uanset hvor du skal hen. Derfor er tog et oplagt transportmiddel til en ferie, der skal være billig. 

To destinationer, hvor du kan leve samt bo billigt

Godt så… 

Det var lidt om, hvordan du kan holde transportudgifterne nede.

Nu vil vi kigge lidt nærmere på konkrete destinationer, du kan overveje, hvis du ønsker en billig, god ferie.

Bratislava 

Hvis du ikke er klar over det, kan vi fortælle, at Bratislava er hovedstaden i Slovakiet, og generelt set er Slovakiet et land, hvor det er yderst billigt, hvad angår leveomkostninger. 

Der er ingen tvivl om, at hotelpriserne og restaurantpriserne i Bratislava er højere end i mange af de små flækker i landet, men priserne er stadigvæk yderst lave for en storby at være.

Holder du ferie i Bratislava, kommer du næppe til at kede dig. 

Her er der nemlig rigeligt at give sig til, og det gælder altså, uanset om du er til gode spisesteder, smuk arkitektur, interessante museer, et vildt natteliv eller noget helt femte. 

Prag

Prag har en række af de samme særtræk som Bratislava, men Prag er dog markant større end Bratislava.

Derfor byder Prag også på endnu mere end Bratislava, hvad angår spisesteder, hoteller, seværdigheder, natklubber og så videre.

Det bør også bemærkes, at det er relativt let at komme til Prag fra Danmark. Afstanden er overkommelig, og både tog- og flyforbindelser til storbyen er gode.

Scroll to Top