Derfor skal du i gang med at lytte til lydbøger

Derfor skal du i gang med at lytte til lydbøger

Hos Onlymen.dk er vi flere på redaktionen, der er blevet helt hooked på lydbøger, og i artiklen her vil vi forsøge at få dig med på samme trend, som vi er hoppet på.

Jeg har egentlig altid godt kunnet lide at læse bøger, men i takt med jeg blev ældre og fik mere travlt, var det en aktivitet, jeg desværre skar ud af mit liv.

For et års tid siden faldt jeg så over Lydbog Reolen, hvorefter jeg tilmeldte mig to forskellige lydbogs-services, og siden da har jeg vel lyttet til omkring 50 forskellige lydbøger! 

Jeg har længe slået på tromme for fordelene ved lydbøgerne ved frokostbordet over for resten af redaktionen, og efterhånden har over halvdelen overgivet sig og lytter nu jævnligt til lydbøger. 

Når du har færdiglæst denne artikel, begynder du sikkert også, for i det kommende vil jeg fremhæve de allerstørste argumenter for at lytte til lydbøger, og de er både store og tungtvejende!

Bogmediet er fantastisk

Bogmediet kan noget helt særligt, når det kommer til at stimulere ens fantasi. Som intet andet medie lader bogmediet fantasien skabe billeder, og det holder jeg personligt meget af!

Du kan lytte på mange tidspunkter

En stor fordel ved en lydbog er, at du kan lytte på rigtig mange tidspunkter. Ofte også, når du laver noget andet. Det kan være, når træner, vasker op eller kører bil. 

En god lydbog kan sågar bidrage til, at en kedelig aktivitet ikke længere føles kedelig, da du helt opsluges af den historie, der møder dine øregange. 

Det er hamrende nemt

Der findes efterhånden den del forskellige lydbogs-services, og alle de services, jeg har benyttet, har leveret på et højt niveau, hvad angår brugervenlighed.

Derfor er det yderst let at lytte til lydbøger. Tilmed er udvalget som regel rigtig stort, hvorfor du uden besvær kan finde en masse bøger med tematikker, der optager dig. 

Dit sprog bliver rigere

Mange bøger er velskrevne, og derfor vil dit sprog formentlig blive udviklet positivt, hvis du hyppigt lytter til gode lydbøger!

Scroll to Top