Disse serier glæder vi os mest til i 2022

Disse serier glæder vi os mest til i 2022

2022 bliver med al sandsynlighed et rigtig, rigtig stærkt serieår. Både Succession, Afterlife og Billions har allerede velsignet os TV-serie-elskere med nye sæsoner i 2022, og der er meget mere guf i vente. I artiklen her fremhæver vi, hvilke tre serier vi glæder os mest til i indeværende år.

Der kan vist ikke herske nogen tvivl om, at vi befinder os i guldårene for TV-serier, hvilket er herligt for sådan nogle serietosser som os.

Det betyder nemlig, at der hvert år udgives en masse guf, og intet tyder på, at 2022 skulle blive en undtagelse i den henseende. 

Allerede på nuværende tidspunkt er vi blevet forkælet med Succession (sæson 3), Afterlife (sæson 3) og Billions (sæson 6), og vi har først lige ramt februar.

Det betyder altså, at året endnu er langt, og at der stadigvæk venter rigtig mange spændende serieudgivelser på diverse streamingtjenester anno 2022.

Herunder følger en gennemgang af de tre TV-serier, som vi ser allermest frem til i 2022.

Borgen (sæson 4)

Om ganske få dage får vi lov at opleve det politiske spil fra nærmeste hold atter engang, når Borgen vender tilbage efter næsten ti år væk fra skærmen.

I vores øjne er de tre første sæsoner af Borgen noget af det bedste danske TV-drama, der er lavet, og vi er derfor meget spændte på fjerde sæson. 

Vil denne være i stand til at fascinere og fastholde os på samme måde som de tre foregående sæsoner? Ja, det må tiden jo vise!

Better Call Saul (sæson 6)

Vi tøver ikke et sekund med at kalde Better Call Saul for den bedste spin-off-serie nogensinde!

I Better Call Saul følger vi Jimmy Mcgills rejse til at blive den snedige, men alternative advokat Saul Goodman, som mange af os kender og elsker fra mesterværket Breaking Bad.

På nuværende tidspunkt er der endnu ikke sat dato for sjette sæsons premiere, men efter sigende skulle de første afsnit af sæson 6 kunne ses inden udgangen af 2022, og det glæder vi os dæleme meget til!

Riget (sæson 3)

Riget er en ikonisk dansk tv-serie af Lars Von Trier, der blander en masse forskellige genrer, og som eksperimenterer stilistisk. 

Sæson 1 og 2 udkom i henholdsvis 1994 og 1997, og nu er det altså blevet tid til et gensyn med uhyggen på rigshospitalet, og det glæder vi os voldsomt meget til. 

Særligt fordi det atter engang er Lars Von Trier, der står bag, og en ting er sikkert med ham, og det er, at han leverer noget, som vi aldrig før har set.

Scroll to Top