5 ting du ikke vidste om G-punktet

5 ting du ikke vidste om G-punktet

Det sagnomspundne G-punkt er befængt med en masse mystik. I denne her artikel dulmer vi lidt af mystikken ved at komme med 5 informationer, som du formentlig ikke kendte til.

Måske ved du, at G-punktet blev omtalt første gang i 1950 af en vis Dr. Graäfenberg. Selvom Graäfenberg havde opdaget området, blev han ikke rigtig anerkendt for det i sin samtid. Det er han delvist blevet i eftertiden, men selv i dag findes der mange læger og forskere, som tvivler på G-punktets eksistens.

Enhver, der har formået at stimulere en kvindes G-punkt på den rette måde i tilpas lang tid, er dog ikke i tvivl om, at G-punktet findes. Så må de skeptiske forskere sgu tro, hvad de vil.

Hvis du kunne tænke dig at blive endnu klogere på G-punktet, er du landet det helt rette sted. Herunder følger nemlig 5 ting, som du formentlig ikke vidste om G-punktet.

Det befinder sig ikke altid samme sted

Et G-punkt befinder sig ikke altid samme sted hos kvinder. Tommelfingerreglen er dog, at det befinder sig en fingerlængde inde i skeden og så op mod maven.

Den letteste måde, hvorpå du kan finde G-punktet, er ved at stikke en finger forsigtigt ind i skeden og herefter bøje fingeren en smule.

Mærker du et ruflet område, der hæver op i forbindelse med forsigtig stimulation, har du fundet G-punktet.

Vær forsigtig

Der findes en masse videoer og instruktioner online, der hævder, at man skal lægge kræfter i og være voldsom, når man stimulerer en kvindes G-punkt, hvis man vil have hende til at komme.

Det er måske også sandt i nogle sammenhænge, men det er altså hamrende vigtigt, at man udviser tålmodighed og starter forsigtigt. Hvis du ikke varmer kvinden godt op, inden du lader vilddyret i dig tage over, vil det på ingen måde være behageligt for hende.

Hvis en kvinde aldrig før har fået stimuleret sit G-punkt, kan det være, at punktet er helt følelsesløst. Det kan også være – hvad der er værre endnu – at berøring af det føles ubehageligt og gør ondt.

Derfor bør du altid starte forsigtigt ud. Du fornemmer hurtigt, hvor følsom kvinden er, og om du kan gå til den. Hvis du er i tvivl, så kommunikér med kvinden om det. 

En sprøjteorgasme og G-punktsorgasme er ikke det samme

Mange forveksler en G-punktsorgasme med en sprøjteorgasme, hvilket er lidt en skam. Det er nemlig ikke nødvendigvis det samme.

En kvinde kan nemlig godt have fantastiske G-punktsorgasmer uden at sprøjte. Tilmed kan hun sprøjte, uden det nødvendigvis betyder, hun har fået orgasme.  

Jagt aldrig orgasmen desperat

Orgasmer er herlige og fantastiske, men til trods for dette må sex aldrig blive en stædig jagt på orgasmer. Huks på, at man får mange andre fantastiske ting ud af sex, og det er en række disse ting, som bør være hovedfokus. De ting, som vi snakker om, er intimitet, nærhed og den behagelige stimulans af kønsorganerne.

Hvis orgasmen blot er en bonus i forbindelse med sex, bliver den lettere at få. Det skyldes, at orgasmer er lidt ligesom gode ideer. Desto mere man jagter dem, desto sværere kan de være at få.

Sådan skal G-punktet stimuleres

Det er vigtigt, at du gør dit forarbejde. Sørg for at start forsigtigt ud og brug alle de tricks, du har kendskab til, som kan fyre op under kvinden. Det være sig tricks, der involverer våde kys, blide berøringer, kærtegn af erogene zoner og så videre.

Når kvinden er godt tændt, kan du stikke en eller to fingre forsigtigt op i hende. Bøj forsigtigt i fingeren/fingrene og mærk efter det ruflede område. Tryk ikke hårdt på det, men massér det blidt og vurdér hendes reaktion: Var det noget, hun kunne lide?

Giv hende blidt finger, mens du sørger for at stimulere det ruflede område. Er du en dygtig multitasker, kan du slikke hende imens.

Kommunikation kan være guld værd i denne situation. Det er vigtigt, at kvinden på den ene eller anden måde vejleder dig, så du får en fornemmelse af, hvad hun kan lide, og hvad hun ikke kan lide. 

Hvis hun aldrig har haft en G-punktsorgasme før, kan hun godt finde på at bede dig stoppe, lige når det er ved blive rigtig godt.

Det skyldes, at man som kvinde typisk rammes af en tissetrang kort inden orgasmen, og det siger sig selv, at ingen kvinder ønsker at lade vandet i sengen. 

Det er dog ikke, der er ved at ske. Tissetrangen opstår, fordi blæren befinder sig i samme område og bruger de samme nerver, der aktiveres i forbindelse med en G-punktsorgasme. Denne hypotetiske problematik kan I med fordel vende inden sexlegen, så din kvindelige partner ikke får kolde fødder, når hun nærmer sig orgasme-målstregen.

Scroll to Top