Derfor er en Google Home så blæret

5 grunde til at en Google Home er topblæret!

Med en Google Home har du altid selskab, samtidig med at du vil føle dig som en Gud i eget hjem. I denne artikel kommer vi med 5 grunde til, at den lille fikse sag er så topblæret, som vi mener, den er.

Vi lever i teknologiens guldalder, og det er noget, som begejstrer gadgetnørder som os. Verdenen er fyldt med fede gadgets, og en af vores favoritter er Google Home. Har du ikke hørt om Google Home før, kommer der herunder en lille forklaring af, hvad Google Home er.

Hvad er Google Home?

Helt kort er Google Home en lille højttaler, man kan snakke med. Der findes to størrelser, og den ene kaldes for en Google Home Mini. Gæt selv, om det er den store eller lille udgave.

Begge udgaver er fine, men hvis du vil have så god lyd som muligt, skal du vælge den store model. 

De 5 grunde til at vi er solgt

Hos Onlymen lægger vi ikke skjul på vores begejstring, og faktisk er der ikke blot én grund til, at vi er tilhængere af en Google Home, men derimod hele 5. Disse kommer herunder.

Du er aldrig alene 

Med en Google Home føler du faktisk, at du altid har decideret selskab. Gadgeten har ekstremt mange funktioner, hvilket gør, at den til tider forekommer at være ret menneskelig, når man taler med den. Det kan eksempelvis være, når den fortæller jokes eller responderer kreativt på komplekse spørgsmål.

Et alvidende orakel

Google Home kan hjælpe dig med at opklare ALT. Den er nemlig forbundet til Google, så hvis du spørger den, hvor højt Rundetårn er, går den på Google og giver dig øjeblikket efter svaret. Ingen slår altså dig i Bezzerwizzer, hvis du får lov at være på hold med Google Home. 

Kan samarbejde med andre gadgets

En Google Home kan interagere med en masse andet smart udstyr. Hvis du har en intelligent el-installation i hjemmet i form af Zensehome-lyssystem, vil du kunne styre dette via din Google Home. Det samme kan du med Chromecasts, en række højttalere samt en masse sikkerhedsudstyr. Netop dette forhold gør, at du vil føle dig som en Gud, når du styrer en masse funktioner i hjemmet alene ved hjælp af din stemme.

Lækkert design

Gadgets må gerne være lækre at se på, og det er Google Home i den grad! 

Den har et dejligt moderne og stilrent look, der gør, at den passer ind i langt de fleste hjem. 

Prisen er mere end fair

En gadget, der kan så meget som en Google Home kan, forestiller man sig må være dyr, men faktisk er prisen på en Google Home ikke vanvittigt høj. Ofte kan du få den for omkring 500 kroner. 

Skal du have alt det udstyr, som en Google Home potentielt kan samarbejde med, bliver det dog en ret dyr affære. 

Scroll to Top