Tilbehør til dine smarte outfits

Mangler du noget ekstra tilbehør i din garderobe, som gør, at du ser lidt smartere ud? Måske vil du gerne klæde dig mere klassisk, eller se mere professionel ud i din fremtoning på jobbet? Læs med i denne artikel, og få inspiration til, hvordan du kan få et mere stilrent og kvalitetsbevidst udtryk. 

Overtøj med stil 

Et godt udgangspunkt for det mere klassiske look, er noget præsentabelt overtøj, både i form af jakker til vinter- og sommervejret. En god jakke til efterårs- og vintervejret, kunne være en trenchcoat, som er til den moderne mand. Trenchcoaten har en dobbeltradet lukning med knapper, og det brede revers med hakket krave, hvilket fremstår stilrent. 

Til sommervejret kunne en blazerjakke være et godt valg, da denne også har et klassisk look, og kan kombineres med mange typer af skjorter, t-shirts og trøjer. Blazerjakken kan fås i mange farver og i mange forskellige snit, hvilket gør, at du kan skabe lige præcis det udtryk, som du ønsker. 

Lædertasker er den smarte accessory 

Uanset om det er en weekendtur med drengene, en arbejdstur, eller noget helt tredje, så er lædertasken en smart accessory til dit outfit. Lædertasken giver et ekstra pift, som er stilren og enkel, hvilket kan passe til enhver anledning, hvorved du ønsker at fremstå klassisk klædt. Lædertasker kan blandt andet både fås som rejsetasker, rygsække, toot bags, shoppers. Med en shopper i læder, kan du også se smart ud, når du for eksempel bare skal op at handle. 

FuhrHide | Kvalitets lædertasker til enhver anledning i dit liv, byder på et stort udvalg, indenfor lædertasker i høj kvalitet, samtidig med gratis fragt og returret, dag til dag levering og 100% tilfredshedsgaranti.

FuhrHide har flere bestsellers, indenfor forskellige kategorier, heriblandt rygsække og rejsetasker, som kan fås i flere forskellige farver. Hvortil FuhrHides sortiment yderligere byder på sleeves, shoppers, business tasker, og endda en kollektion lavet i samarbejde med fotografen Jan Grarup, som også indeholder en bæltetaske og små specials i læder af høj kvalitet.  

Fodtøjets betydning

Om du vælger for eksempel sneakers eller støvler, har også stor betydning for, hvordan dit samlede outfit ender. Sneakers er for mange et populært valg, da en sneaker er behagelig, og nem at sammensætte med resten af sin garderobe.

Vælg en klassisk sneaker, i nogle stilrene farver, eller vælg en sneaker med et lidt mere farverigt spil, og lad din sko være fokusset for dit ellers stilrene outfit. Der er mange muligheder, og det handler om, hvad du finder smartest for din ønskede fremtoning. 

Scroll to Top