Oversigt over Sex julekalendere

Sex julekalender – se årets frække julekalendere her!

December måned behøver ikke udelukkende byde på familiehygge, æbleskiver, glögg og pakker – det kan også sagtens være en måned, hvor du og din partner giver den gas i soveværelset og eksperimenterer med sexlegetøj. Igen i år kan du vælge at investere i en af de (efterhånden) mange sex julekalendere, hvor der ikke gemmer sig chokolade bag lågerne, men i stedet frækt sexlegetøj. 

Har du besluttet dig for, at december skal være ekstra hed i år og byde på masser af aktivitet på lagnerne, kan du i det følgende danne dig et overblik over udvalget af frække julekalendere med sexlegetøj og finde den sex julekalender, som falder i din smag.

Vi gør opmærksom på, at der har i artiklen optræder affiliate-links. Det betyder, at vi modtager kommision, hvis du vælger at købe et produkt.

Fræk julekalender fra Sinful – 2021-udgaven

Når de erotiske julekalendere er blevet så populære, som de er, skal en stor del af æren tilskrives Sinful, som gennem reklamer på tv og nettet, har fået danskernes øjne op for det frække koncept. 

Derfor giver det kun mening, at vi starter ud med at præsentere dig for den absolut mest populære af alle de frække julekalendere; nemlig Sinfuls Julekalender

Igen i år er den frække kalender fra Sinful fyldt med massevis af gode og frække sager. Bag de 24 låger finder du sexlegetøj, blid bondage udstyr og frække accessories. 

Når I har åbnet dagens låge, kan I slå op i det medfølgende inspirationshæfte, hvor I kan læse lidt om dagens gave og få inspiration til, hvordan I kan tage det i brug.

Indholdet i julekalenderen med sexlegetøj har en samlet værdi på 2.300 kr. Det lyder måske som mange penge at spendere på den slags udstyr, men så meget skal du heldigvis ikke betale. 

I skrivende stund koster kalenderen 795 kr. – der er altså mange penge at spare!

Stor fræk julekalender

I denne erotiske julekalender finder du 24 frække overraskelser. Vi vil naturligvis ikke afsløre for meget om kalenderens indhold, da overraskelsen ved at åbne lågerne er en del af fornøjelsen.

Som en lille teaser for, hvad der venter, kan vi dog fortælle, at du får sexlegetøj, lingeri, massagolie, glidecreme, kondomer, frække spil og en masse andet.

Og så bliver du faktisk også den lykkelige indehaver af en Womanizer, som for mange kvinder er det ultimative sexlegetøj til onani. 

Erotisk julekalender fra Naughty and Nice

Det første der springer i øjnene, når man lurer på denne kalender, er, at der virkelig er kælet for det æstetiske. De lækre lilla nuancer kalenderen et eksklusivt og erotisk look, som er en fin indikator for, hvad du kan forvente af indholdet.

Og heldigvis lever det frække indhold op til forventningerne! 

I kalenderen finder du:

  • 8 x Sexlegetøj
  • 6 x Glidecremer og apoteksprodukter
  • 6 x Mild bondage produkter
  • 4 x Erotisk tilbehør og spil

Der er altså lidt for enhver smag, så I er garanterede en masse sexede stunder i sengen. Og med 24 frække overraskelser der god mulighed for en pokker masse lagengymnastik. Ikke dårligt, vel?

Sammenlagt er der sexlæegetøj og tilbehør i kalenderen til en værdi på mere end 3.600 kr., men så meget skal du ikke give, for i skrivende stund kan kalenderen bestilles for blot 949 kr. 

Sinful Deluxe

Hvis du virkelig skal forkæle dig selv og din partner, og det skal være HOT! på lagnerne, kan du ikke nøjes med den “lille” og billige udgave af Sinful’s frække julekalender. 

I stedet skal du vælge denne deluxe-udgave, hvor der er skruet op for kvaliteten på produkterne. 

Samlet er der sexlegetøj til en værdi af 3.700 kr. Blandt produkterne er der kendte mærker som Obaie, Mr. Membr, Nortie og Amaysin.

Ligesom i den regulære udgave af Sinful julekalenderen, får du også her et lille hæfte med fræk inspiration til brug af de 24 små gaver, som i modtager i løbet af december.

Scroll til toppen