Oversigt over Sex julekalendere

Sex julekalender – se årets frække julekalendere her!

December måned behøver ikke udelukkende byde på familiehygge, æbleskiver, glögg og pakker – det kan også sagtens være en måned, hvor du og din partner giver den gas i soveværelset og eksperimenterer med sexlegetøj. Igen i år kan du vælge at investere i en af de (efterhånden) mange sex julekalendere, hvor der ikke gemmer sig chokolade bag lågerne, men i stedet frækt sexlegetøj. 

Har du besluttet dig for, at december skal være ekstra hed i år og byde på masser af aktivitet på lagnerne, kan du i det følgende danne dig et overblik over udvalget af frække julekalendere med sexlegetøj og finde den sex julekalender, som falder i din smag.

Vi gør opmærksom på, at der har i artiklen optræder affiliate-links. Det betyder, at vi modtager kommission, hvis du vælger at købe et produkt.

Fræk julekalender fra Sinful – 2022-udgaven

Når de erotiske julekalendere er blevet så populære, som de er, skal en stor del af æren tilskrives Sinful, som gennem reklamer på tv og nettet, har fået danskernes øjne op for det frække koncept. 

Derfor giver det kun mening, at vi starter ud med at præsentere dig for den absolut mest populære af alle de frække julekalendere; nemlig Sinfuls Julekalender

Igen i år er den frække kalender fra Sinful fyldt med massevis af gode og frække sager. Bag de 24 låger finder du sexlegetøj, blid bondage-udstyr og frække accessories. 

Når I har åbnet dagens låge, kan I slå op i det medfølgende inspirationshæfte, hvor I kan læse lidt om dagens gave og få inspiration til, hvordan I kan tage denne i brug.

Indholdet i julekalenderen anno 2022 med sexlegetøj har en samlet værdi på 2.600 kr. Det lyder måske som mange penge at spendere på den slags udstyr, men så meget skal du heldigvis ikke betale. 

Stor fræk julekalender hos Sexshop.dk

I denne erotiske julekalender finder du 24 frække overraskelser. Vi vil naturligvis ikke afsløre for meget om kalenderens indhold, da overraskelsen ved at åbne lågerne er en del af fornøjelsen.

Som en lille teaser for, hvad der venter, kan vi dog fortælle, at du får sexlegetøj, lingeri, massageolie, glidecreme, kondomer, frække spil og en masse andet.

Ydermere ønsker vi at bemærke, at julekalenderen samlet set indeholder produkter til en værdi á mere end 4000 kroner, hvilket er markant over prisen for julekalenderen.

Erotisk julekalender fra Naughty and Nice

Det første, der springer i øjnene, når man lurer på denne julekalender, er, at der virkelig er kælet for det æstetiske. 

De lækre gyldne nuancer, der kendetegner kalenderen, bidrager til at give denne et både eksklusivt og erotisk look, som er en fin indikator for, hvad du kan forvente af indholdet.

Og heldigvis lever det frække indhold op til forventningerne! 

I kalenderen finder du:

  • 8 x Sexlegetøj
  • 6 x Glidecremer og apoteksprodukter
  • 6 x Bondage-produkter
  • 4 x Erotisk tilbehør og spil

Der er altså lidt for enhver smag i denne julekalender, som kan sikre både dig og din partner en masse sexede stunder i sengen. 

Og med 24 frække overraskelser der god mulighed for en pokker masse lagengymnastik. Ikke dårligt, vel?

Sammenlagt er der sexlegetøj og tilbehør i kalenderen til en værdi af mere end 3.600 kr.

Sinful Premium

Hvis du virkelig skal forkæle dig selv og din partner, og det skal være ekstraordinært HOT! på lagnerne, kan du ikke nøjes med den “lille” og billige udgave af Sinfuls frække julekalender, men skal i stedet have Premium-udgaven, som indeholder en masse lækkert sexlegetøj fra øverste kvalitetshylde.

Samlet byder indeholder julekalenderen sexlegetøj for omkring 4.400 kroner.

Ligesom i den regulære udgave af Sinful julekalenderen, får du også her et lille hæfte med fræk inspiration til brug af de 24 lækre gaver, som du og din partner forkæles med i løbet af december.

Orions julekalender

Orions frække julekalender er definitionen på god værdi for pengene. 

Investerer du i denne model, får du nemlig sexlegetøj for mere end 4.859 kroner, hvilket vi godt allerede nu kan afsløre er markant mere end det beløb, julekalenderen sælges til.

Julekalenderen byder på et dejligt varieret og alsidigt udvalg af sexlegetøjsprodukter, hvorfor julekalenderen anbefales både til nybegynderne og de lidt mere erfarne typer. 

Som udgangspunkt synes vi ikke, at man bør kende indholdet af en julekalender på forhånd, men hvis du slet ikke kan styre din nysgerrighed, vil du – hvis du kigger godt efter – kunne få indsigt i julekalenderens indhold på julekalenderens produktside, som du kan tilgå via knappen herunder. 

Mshops adventskalender

Hvis du er til kvalitet frem for kvantitet, så er Mshops adventskalender et godt valg for dig.

Via denne julekalender får du ikke så mange gaver, som du gør i mange af de andre julekalendere. 

Til gengæld er produkterne i julekalenderen af ekstraordinært høj kvalitet. 

Samlet set vil du få produkter for næsten 2000 kroner via denne julekalender, og det er altså et stykke over, hvad du skal betale for julekalenderen.

Satisfyer Premium Julekalender 2022

Vi spår, at 2022-udgaven af Satifyers premium-julekalender bliver et stort hit, og dette gør vi af flere årsager.

Dels taler det historiske for netop dette. Sidste års udgave solgte nemlig rigtig godt i Danmark, da to af de største sexshops valgte at forhandle netop Satisfyers julekalender.

Derudover er en årsag, at Satisfyer er et yderst populært og velanset brand, når det kommer til sexlegetøj.

Sidst, men ikke mindst er en årsag, at julekalenderen indeholder produkter til en værdi á mere end 6.500 kroner, hvilket er atypisk højt. 

Særligt med tanke på, at julekalenderen ikke er så meget dyrere end mange af alternativerne.

Sinfuls adventskalender (premium-udgaven)

Endnu et godt valg, hvis du er mere til kvalitet end kvantitet.

Sinfuls premium-adventskalender byder nemlig blot på fire låger, men til gengæld gemmer der sig sexlegetøjsprodukter af ekstraordinært høj kvalitet bag samtlige låger.

En påstand, der kan dokumenteres af, at julekalenderen samlet set indeholder produkter til en værdi á mere end 4.000 kroner. 

Selvom julekalenderen blot har fire låger, kan du forvente at få markant flere produkter – helt præcist 14.

Amorelie Julekalender – luksusudgaven

Denne luksus-julekalender fra Amorelie er målrettet de personer, der allerede har lidt erfaring med sexlegetøj.

Befinder du dig i kategorien ‘nybegynder’, er julekalenderen derfor ikke det mest oplagte valg for dig og din partner.

Befinder du dig derimod i kategorien ‘lettere øvet’ eller ‘øvet’, finder du ikke et meget bedre bud på det perfekt match inden for frække julekalendere. 

Julekalenderen er blandt de dyrere på markedet. Til gengæld indeholder den også sexlegetøjsprodukter til en værdi á omkring 4.500 kroner.

Scroll to Top