Hvad koster det billigste Rolex-ur?

Rolex-ure har nærmest opnået mytisk status i vores samfund, hvilket også afspejler sig i de priser, som Rolex-ure sælges til. I artiklen her kigger vi på, hvad de billigste Rolex-ure koster, og hvad der kendetegner disse. 

Det giver faktisk nærmest ikke mening at skrive ‘billig’ og ‘Rolex-ur’ i samme sætning, for ingen Rolex-ure er billige. 

Dog er nogle Rolex-ure naturligvis billigere end andre, og kort herunder introducerer vi dig for to af de allerbilligste.

Vær dog bevidst om, at din økonomi stadigvæk skal være rimelig stærk for, at du kan få råd til et af disse ure. 

Air King Oyster Perpetual

Denne model betegnes som et godt begynder-ur, hvilket blandt andet skyldes, at prisen ikke er så voldsom som hos nogle af alternativerne. 

For at komme i besiddelse af dette ur skal du forvente at slippe omkring 20.000 kroner.

For denne sum får du et slidstærkt ur med en klassisk østersform, som aldrig går af mode.

Date Just 31mm

Date Just 31mm er også et af de billigere Rolex-ure, der findes. I skrivende stund står uret til omkring 25.000 kroner, hvorfor det altså er en anelse dyrere end Air King Oyester Perpetual-uret.

For de 25.000 kroner får du et luksusur med stålkapsel og safir-krystalglas, der næppe falder i værdi med tiden.

Mindre kan også gøre det

Hvis du er på jagt efter et nyt lækkert luksusur, men ikke har et budget på minimum 20.000 kroner, så vil vi meget gerne pointere, at selvom Rolex-ure er lækre, så findes der en masse fine alternative løsninger.

I løbet af de seneste år er der virkelig sket et boom, når det kommer til udvalget af flotte ure. Flere dygtige producenter er kommet til, samtidig med de erfarne spillere virkelig har lagt sig i selen. Dette er super fedt og kommer i den grad forbrugerne til gode.

Kunne du tænke dig at se en masse lækre ure, vil vi anbefale, at du besøger Watchfelt. Deres udvalg er nemlig både stort og mangfoldigt, hvorfor de – i vores øjne – byder på ure for enhver smag.

Scroll to Top